Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Badru Tamam Mifka


FBS

Badru Tamam Mifka, lahir di Tasikmalaya, 15 April 1983.

Fikmin Karya Badru Tamam Mifka (55 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 09-10-2014 Jiga Peuting Kamari 0 143
Petingan
1.063
2. 07-10-2014 Lapar 0 125
Petingan
1.071
3. 24-02-2014 Banjir 0 118 932
4. 10-08-2013 Linglung 0 146
Petingan
1.221
5. 08-08-2013 Hayang Mudik 0 94 738
6. 07-08-2013 Bedug 0 146
Petingan
1.194
7. 01-06-2013 R U M A S A 0 55 427
8. 01-02-2013 T E U I N G 21 127
Petingan
1.014
9. 23-01-2013 Ceuli Leutik [1] 36 98 791
10. 14-01-2013 Batu Jeung Seuneu 12 111 896
11. 12-01-2013 Oedipus Complex 40 145
Petingan
1.182
12. 09-01-2013 Nu Lumpat 13 141 1.094
13. 08-01-2013 Bitu 24 146 1.119
14. 08-01-2013 Imut Manéhna 19 99 759
15. 27-12-2012 Can Aya Judul 13 144 1.081
16. 25-12-2012 Nu Rék Sarolat 29 151 1.298
17. 24-12-2012 Aral 6 94 797
18. 19-12-2012 Boa-boa 10 123 1.078
19. 13-12-2012 H E U G 22 97 706
20. 12-12-2012 Wirahma Rama 7 144 1.095
21. 05-12-2012 Ngaroko Téh Séhat 0 95 720
22. 04-12-2012 Saha Maneh? 0 116 945
23. 04-10-2012 LÉwÉh 0 87 687
24. 04-10-2012 Misteri Tikuda 0 144 1.151
25. 14-08-2012 DongÉng Romadon 0 116
Petingan
934
26. 13-08-2012 TarawÉh 0 146
Petingan
1.163
27. 08-08-2012 Sajak 0 72
Petingan
485
28. 23-07-2012 Romadon 0 117
Petingan
907
29. 22-07-2012 TragÉdi TarawÉh 0 116
Petingan
924
30. 26-06-2012 Trotoar 0 103
Petingan
833