Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nanang Ok


FBS

Urang Ciamis nu nyasab di bandung

Fikmin Karya Nanang Ok (55 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 19-11-2014 Fikmin Horor 0 139 1.028
2. 10-11-2014 Telepon Gangguan 0 144 1.295
3. 30-10-2014 Nu Rek Ngajabel 0 150 1.160
4. 18-09-2014 Jalan Réog Nomér Opat 0 145 1.086
5. 17-09-2014 Kakara Judul 0 143 1.114
6. 07-07-2014 Aléx Suraléx 0 117 907
7. 04-07-2014 Jerman Vs Prancis 0 142 1.196
8. 04-07-2014 Jerman Vs Prancis 0 142 1.198
9. 03-07-2014 Catetan Facebook 0 144 1.133
10. 01-07-2014 Budak Ngamén 0 146 1.195
11. 30-06-2014 Malakalmaot 0 125 1.107
12. 27-06-2014 Tatamba Murah 0 144 1.152
13. 23-06-2014 Calana Abah 0 146 1.197
14. 23-06-2014 Dodo 0 147 1.030
15. 22-06-2014 Ngidam Awug Bandéra 0 149 1.098
16. 19-06-2014 Amanat 0 107 826
17. 18-06-2014 Hareudang 0 134 1.013
18. 18-06-2014 Hareudang 0 127 977
19. 11-06-2014 Bayeungyang 0 137 1.078
20. 10-06-2014 Juragan Karna, Maling Jeung Cctv 0 118 851
21. 09-06-2014 Nyusud Lacak 0 139 1.185
22. 08-06-2014 Lanceuk Paguron 0 139 1.122
23. 07-06-2014 Just Do It 0 139 954
24. 06-06-2014 Pengkuh 0 145 1.170
25. 05-06-2014 Horéam 0 145 1.054
26. 04-06-2014 Mulang Tarima 0 146 1.310
27. 03-06-2014 Opat Kali Meunang? 0 146 1.106
28. 02-06-2014 Bismillah 0 144 1.029
29. 01-06-2014 Tanjakan 0 141 1.088
30. 30-05-2014 Represif 0 146 1.229