Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Lucky Bachtiar


FBS

Resep kana kasusastraan naon waé, kaasup sastra Sunda.

Fikmin Karya Lucky Bachtiar (30 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 12-02-2015 Tanggal Isukan 0 146 1.132
2. 12-01-2014 Brak ! 0 150 1.007
3. 31-12-2013 Si Janggot Ngambay 0 141 970
4. 16-10-2013 Jelegur 0 152 1.110
5. 06-10-2013 Lain Salah Sasaha 0 129 856
6. 28-08-2013 BÉlkudubÉlwÉlwÉl 0 121 888
7. 01-08-2013 SarÉbu Bulan 0 127 936
8. 15-07-2013 Lancar 0 137 873
9. 29-06-2013 Panalungtikan Dina Abad Ka-40 0 127 894
10. 28-06-2013 Tulisan Ipis 0 149 1.079
11. 26-06-2013 Stop 0 146 968
12. 21-06-2013 Golombrang 0 154 1.195
13. 18-06-2013 Bonsai Pinunjul 0 145 1.034
14. 17-06-2013 Lain Ti Pasar 0 152 1.093
15. 16-06-2013 Kuring Nu Lebur 0 147 1.140
16. 15-06-2013 Mujarab 0 135 1.001
17. 15-06-2013 Mujarab 0 132 983
18. 13-06-2013 Tukang Pindah 0 148 989
19. 12-06-2013 PagÉto 0 143 872
20. 11-06-2013 Salah Ngagentra 0 151 1.050
21. 11-06-2013 Salah Ngagentra 0 154 1.081
22. 10-06-2013 Cekleuk 0 134 1.029
23. 09-06-2013 Ki Daseng 0 148 1.071
24. 08-06-2013 Tina HatÉ Kana LÉtah 0 149 952
25. 07-06-2013 Wayahna 0 151 1.175
26. 04-06-2013 Sabab Pikarunyaeun 0 148 1.021
27. 04-06-2013 Ku Karunya 0 145 1.006
28. 03-06-2013 Jelegur 0 148 1.064
29. 02-06-2013 Harianeun 0 150 1.060
30. 29-05-2013 Geuningan 0 132 890