Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ki Hasan


FBS

Kana sastra Sunda teh ukur resep maca. Dumeh sok manggih Mangle gular-goler. Usum Internet sok ruang-riung dina forum diskusi elektronik. Sanggeus aya Facebook, manggih lapak Fiksimini Basa Sunda. Kalah milu resep.

Fikmin Karya Ki Hasan (305 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 12-10-2013 Mumuluk Isuk-isuk 0 75
Petingan
575
32. 30-09-2013 Pabukon 0 137 980
33. 19-09-2013 Nyaba Ka Pager Ageung 0 121 858
34. 16-09-2013 Tepung Di Pager Ageung 0 135 985
35. 14-09-2013 Tolombong Copong 0 150 1.154
36. 23-08-2013 Kebon Binatang 0 147 1.052
37. 20-08-2013 Skrining 0 168 1.336
38. 16-08-2013 Tatamba 0 63 494
39. 15-08-2013 Salempay Kopral 0 99 776
40. 15-08-2013 Salempay Kopral 0 101 789
41. 14-08-2013 Balada Mudik 0 79
Petingan
566
42. 06-08-2013 Bangbarung 0 114
Petingan
809
43. 04-08-2013 Lebaran Dream 0 99 855
44. 02-08-2013 Lalakon Azwa 0 145
Petingan
1.049
45. 01-08-2013 Do'a Nu Buka 0 83 601
46. 30-07-2013 Du'a Nu Puasa 0 119
Petingan
896
47. 29-07-2013 Civilization 0 117 841
48. 28-07-2013 Gep! Beretek! 0 50 394
49. 27-07-2013 Cungelik 0 66 510
50. 24-07-2013 Téh Tarik, Roti Telor! 0 122
Petingan
807
51. 18-07-2013 Puasa? 0 99 729
52. 16-07-2013 Sangu Kabuli? 0 140 998
53. 15-07-2013 Cép Roni 0 128 938
54. 14-07-2013 Pelak Cabé 0 108 837
55. 13-07-2013 Teu Embol-embol! 0 97
Petingan
800
56. 12-07-2013 Ngundeur! 0 107
Petingan
834
57. 11-07-2013 Kontan, Teu Dianjuk! 0 63 480
58. 10-07-2013 Tarawéh 0 135 995
59. 07-07-2013 Saur Munggaran 0 128 971
60. 06-07-2013 Amalan 0 55 405