Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dudi Herlianto


FBS

ukur dudi, nu teu suka ka tukang traktir! ngan sumpah, teu cua da... suwer deh

Fikmin Karya Dudi Herlianto (81 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 18-09-2014 Rarobah 0 150 1.094
2. 17-07-2014 Qc Geutih 0 110 753
3. 17-07-2014 Qc Esop Iga 0 78 570
4. 11-09-2013 Taya Nu Sarua 0 93 674
5. 27-03-2013 Nulad 0 87 622
6. 08-03-2013 Pareum Mercusuar 0 150 1.125
7. 16-11-2012 Timburu Jandéla Ka Hujan 0 52 413
8. 16-11-2012 Jandéla 0 36 268
9. 17-07-2012 Nabi Di Warung Kopi 0 83 525
10. 17-07-2012 Ati-ati 0 7 55
11. 05-07-2012 Berséka 6 142 1.131
12. 05-07-2012 Bungbang Panungtungan 0 64 463
13. 13-06-2012 Bubuy Sampe, Gula Kurud 0 82 682
14. 11-06-2012 Ngalicin 0 64 529
15. 08-06-2012 Naléngténg Nu Ngeretas 0 106 759
16. 01-06-2012 Milang 0 63 450
17. 31-05-2012 Rapat Diréksi 0 141
Petingan
1.008
18. 31-05-2012 Nu Udud Di Hareupeun Gang 0 108 767
19. 29-05-2012 Nyaba Ka Nagara Beurit 0 3 14
20. 29-05-2012 Singa Jeung Hayéna 0 89 679
21. 29-05-2012 Nu Nunutur Cahaya 0 123
Petingan
902
22. 23-05-2012 Putri Hérlina 0 78 576
23. 07-05-2012 Kamédi Gajah Acéh 6 74 553
24. 01-05-2012 Balukar Konpérénsi Sél Tunggal 1 81 613
25. 18-04-2012 Murs 1 46 350
26. 18-04-2012 Basa Bapa Néangan Ema 8 150
Petingan
1.096
27. 18-04-2012 Basa Bapa Néangan Ema 0 150 1.093
28. 17-04-2012 Ma, Kumaha Ari Soanten Bapa Téh? 15 127
Petingan
967
29. 17-04-2012 Ngaruksak 1 39 260
30. 03-04-2012 Holik 0 35 260