Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Tiktik Rusyani


FBS

Lulusan STKS Bandung, ayeuna wiraswasta. Carpon munggaran jadi pinunjul kadua dina pasanggiri ngarang carpon KUJANG [2005]. Ti Oktober 2011 mimiti aktip deui nyieun carpon nu dimuat dina MANGLE jeung TRIBUN JABAR. Kungsi nulis cerpen nu dimuat dina tabloid Nova.

Fikmin Karya Tiktik Rusyani (100 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 26-07-2015 Guardian Angel 0 133 1.079
2. 15-06-2015 Popotongan 0 146 1.169
3. 05-06-2015 Nu Haat Datang 0 145 1.164
4. 23-05-2015 Adriana 0 146 1.104
5. 21-04-2015 Oplosan 0 140 1.016
6. 14-04-2015 Mang Ada 0 144 1.115
7. 29-03-2015 Manéhna 0 146 1.182
8. 01-03-2015 Batu Ti Surga 0 144 1.013
9. 22-02-2015 Kolot Kalapa 0 141 1.094
10. 16-02-2015 Mapagkeun 0 145 1.060
11. 05-02-2015 Méméh Layung Surup 0 144 1.030
12. 30-01-2015 Jangji Asih 0 143 1.056
13. 21-01-2015 Nu Ngeueung 0 145 1.105
14. 12-01-2015 Si Héllo 0 145 1.107
15. 06-01-2015 Engkok Enong 0 142 1.040
16. 20-12-2014 Wisaya 0 128 962
17. 12-12-2014 Ceungceuman 0 146 1.111
18. 06-12-2014 Pengkuh 0 98 707
19. 06-11-2014 Skétsa Nalangsa 0 144 1.055
20. 29-10-2014 Nu Satia 0 144
Petingan
997
21. 23-10-2014 Yargo 0 144
Petingan
1.124
22. 17-10-2014 Si Jabrig 0 145 1.054
23. 06-10-2014 Garwa Petingan 0 141
Petingan
1.094
24. 24-09-2014 Nu Nyimpang 0 142
Petingan
1.168
25. 19-09-2014 Kang Candra 0 145
Petingan
1.098
26. 10-09-2014 Néangan Asih 0 136
Petingan
1.026
27. 10-09-2014 Néangan Asih 0 136 1.026
28. 25-08-2014 Bu Haji 0 142 975
29. 18-08-2014 Nu Kasép 0 142 1.064
30. 11-08-2014 Angin Agustus 0 130
Petingan
1.048