Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Iwan Ruspéndi Sr.


FBS

Sim kuring padamel di hiji pausahaan swasta di Jakarta nu resep kana sastra Sunda.

Fikmin Karya Iwan Ruspéndi Sr. (49 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 10-04-2014 Nu Hayang Kapilih 0 175 1.240
2. 10-04-2014 Nu Hayang Kapilih 0 175 1.240
3. 03-04-2014 Sajam Leuwih Deukeut 0 136 975
4. 17-07-2013 Tarawéhan 0 148 1.131
5. 14-07-2013 Teu Laas 0 149 991
6. 05-07-2013 Kapercaya 0 149 951
7. 04-07-2013 Bogoh 0 66 505
8. 04-07-2013 Bogoh 0 66 505
9. 29-06-2013 Surat Légitimasi 0 120 814
10. 12-06-2013 Tukang Ngaduk 0 150 955
11. 29-05-2013 Curhat 0 156 1.073
12. 27-05-2013 Wiwirang Di Kolong Catang 0 110 768
13. 01-05-2013 Sabeusi Sawaja 0 114
Petingan
767
14. 29-04-2013 Pamuntangan 0 83 518
15. 28-04-2013 Bingung 0 49 360
16. 27-04-2013 Duit 0 71 427
17. 22-02-2013 Katempuhan 0 135 916
18. 18-02-2013 Nu Ngadu Jajatén 0 57 413
19. 05-02-2013 Praktikum 0 146 886
20. 30-01-2013 Harepan 0 90 629
21. 27-01-2013 Teu Ngaku 10 57 373
22. 18-01-2013 Caah 1 43 287
23. 10-01-2013 Drow 0 97 742
24. 08-01-2013 Dunungan 14 93 670
25. 05-01-2013 Nraktir 16 60 393
26. 03-01-2013 Malem Jumaah 2 34 214
27. 03-01-2013 Maling 8 284 1.819
28. 31-12-2012 Malem Taun Baru Di Pangandaran 11 166 1.156
29. 29-12-2012 Palumbungan-cipaku Taun 2020 4 128 816
30. 27-12-2012 Diajar Mikmin 11 120 893