Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Endang Rochimat


FBS

Nikah,Damel di PTDI,Linggih di Cimahi

Fikmin Karya Endang Rochimat (428 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 28-07-2015 Wanci 0 144 1.058
2. 20-07-2015 Macét 0 192 1.404
3. 16-07-2015 Nyaliksik Diri 0 140 1.034
4. 14-07-2015 Thr 0 159 1.093
5. 09-07-2015 Bukber 0 148 1.032
6. 07-07-2015 Indung 0 146 1.085
7. 02-07-2015 Gosip Sosialita 0 246 1.791
8. 27-06-2015 Hanjakal 0 146 1.056
9. 25-06-2015 Antara Saur Jeung Subuh 0 127 854
10. 23-06-2015 Turun Ti Langit 0 145 1.090
11. 21-06-2015 Di Luhur Bentang Baranang 0 171
Petingan
1.178
12. 20-06-2015 'imran 0 132 963
13. 18-06-2015 Sapi 0 167 1.151
14. 17-06-2015 Romantika Munggah 0 156 1.068
15. 14-06-2015 Ralat 0 143 1.026
16. 08-06-2015 Proyèk 0 144 1.022
17. 04-06-2015 Sono 0 150 1.068
18. 02-06-2015 Cianjur - Padalarang 0 129 1.002
19. 30-05-2015 Pilkada 0 158 1.112
20. 24-05-2015 Kasmaran 0 132
Petingan
1.011
21. 17-05-2015 Carita Sésa 0 127 947
22. 14-05-2015 Imah Anyar(2) 0 149 1.053
23. 09-05-2015 Imah Anyar 0 136 942
24. 30-04-2015 Taktik Tiktak 0 142
Petingan
928
25. 27-04-2015 Parfume 0 133 1.018
26. 25-04-2015 Éman Si Sapi 0 135 960
27. 15-04-2015 Indung 0 147 1.118
28. 09-04-2015 Taktak 0 159 1.153
29. 06-04-2015 Lieur 0 172 1.254
30. 30-03-2015 Hapunten, Apa! 0 165 1.159