Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Herdi Pamungkas


FBS

Didamel di HU Galamedia (Koran Urang Bandung), Giat oge nyerat artikel, feature, cerpen, Heureuy Bandung, dimuat di HU Galamedia. Edisi husus halaman burung Ngocéh kantos ngalebetan sababaraha naskah diantawisna; Open (10/08), Parab Manuk (28/09), Meunang Milik (12/10), Ngimpi (19/10), Kandang Manuk(26/10), Manuk Mitoha (02/11), Hiber (09/11), Ruruntuk Manuk Jawara (16/11), Merpati Balap (30/11), Anis Ucing (14/12), Manuk Koréak (21/12), Anis Jawara (28/11), Anis Kembang (04/01), sareng Dibéré Hadiah Manuk (11/01) ( seratan anu némbé dina wangun banyolan, dimuat antawis sasih Agustus 2011 dugi ka Januari 2012, tiap dinten Rebo). Aktif ogé di organisasi, partai politik, jrr.
Kantos juara ke 3 (dua kali) Maca humor sunda Sabulangbentor nu diayakeun dina acara Pameran Buku di Land Mark, Braga. Staf Redaksi Tabloid Seni Budaya (Cangkurileung) 1996-1999, nyerat naskah dongeng sunda nu didongéngkeun ku Mang Barna di radio Litasari (1996-an) judul Cakra iblis (carita silat), Jampe-jampe Harupat (roman sosial) nganggé sandi asma Radzwan, AG. Si Rongkah (carita komik), dimuat di Tabloid Seni Budaya.
Sabagian naskah cerpén nu kantos dimuat dina rubrik Remaja di HU. Galamedia, diantawisna: Sepedah Pak Guru, Menjelang Senja, Selendang Merah Seorang Pejuang, Lulus UN, Bersama Sang Merah Putih, Selangkah Menuju Surga, Mudik Lebaran, Senja di Stasiun Kereta, Ada Lagi Orang yang Mati, Kesumah Bangsa, Senja di Penghujung Jalan, The Red Wolf, Perempuan Sampah, Perempuan Pemuja Syetan, Potret Sang Pejuang, Celah Sorgawi, Tatapan Kosong, Irisan 2 Alam, Puncak Mahameru, Serpihan Mimpi, Kado Idul Fitri, Kalung Hati, Burung Bangkai, jrr.
Blog nu ngamuat sapalih naskahna www.herdipamungkasred.wordpress.com naskah anu populérna “Syekh Siti Jenar Menyatu dengan Dzat (Ajal)â€. Carpon nu kantos dimuat di Mangle “Ajag Beureumâ€.

Fikmin Karya Herdi Pamungkas (628 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 12-02-2014 Waos Tulak Bala 0 149 1.161
62. 10-02-2014 Nu Dikedok 0 147 1.260
63. 07-02-2014 Teu Damang 0 149 1.112
64. 04-02-2014 Lalakon Arjuna Rarabi 0 150 1.106
65. 31-01-2014 Kagémbang Jantén Garong Rancagé 0 143 1.165
66. 29-01-2014 Surat Keur Sobat 0 150 1.147
67. 27-01-2014 Milari Dangiang Waos 0 150 1.171
68. 24-01-2014 Tragedi Di Pangungsian 0 150 1.289
69. 23-01-2014 Nu Nyidem Rusiah 0 150 1.192
70. 21-01-2014 Nu Malespati 0 150 1.187
71. 20-01-2014 Bangsat 0 139 1.219
72. 19-01-2014 Dompét 0 150 1.195
73. 16-01-2014 Nu Nandonkeun Kasatiaan 0 118 984
74. 14-01-2014 Pareumeun Lilin 0 147 1.187
75. 12-01-2014 Néangan Jalan Balik 0 150 1.260
76. 10-01-2014 Domba & Ajag 0 149 1.313
77. 09-01-2014 Perwatek Pakéan 0 149 1.283
78. 07-01-2014 Tabung Gas & Kembang Api 0 147 1.290
79. 06-01-2014 Waos Emas 0 148 1.274
80. 03-01-2014 Bebegig 0 128 1.049
81. 01-01-2014 Nu Ngoréjat 0 136
Petingan
1.139
82. 27-12-2013 Kastrol 0 147 1.025
83. 25-12-2013 Sisir 0 127 1.114
84. 23-12-2013 “ema, Ujang Ngiring?” 0 139 1.185
85. 22-12-2013 Nyangkalak Bebegig 0 127 1.072
86. 20-12-2013 Amanat 0 147 1.241
87. 30-10-2013 Nu Ngungudag Sawarga 0 93 760
88. 23-09-2013 Anterja 0 131 1.175
89. 15-09-2013 Dongéng Aki 0 94 708
90. 08-09-2013 Wakil Rayat 0 116 916