Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Herdi Pamungkas


FBS

Didamel di HU Galamedia (Koran Urang Bandung), Giat oge nyerat artikel, feature, cerpen, Heureuy Bandung, dimuat di HU Galamedia. Edisi husus halaman burung Ngocéh kantos ngalebetan sababaraha naskah diantawisna; Open (10/08), Parab Manuk (28/09), Meunang Milik (12/10), Ngimpi (19/10), Kandang Manuk(26/10), Manuk Mitoha (02/11), Hiber (09/11), Ruruntuk Manuk Jawara (16/11), Merpati Balap (30/11), Anis Ucing (14/12), Manuk Koréak (21/12), Anis Jawara (28/11), Anis Kembang (04/01), sareng Dibéré Hadiah Manuk (11/01) ( seratan anu némbé dina wangun banyolan, dimuat antawis sasih Agustus 2011 dugi ka Januari 2012, tiap dinten Rebo). Aktif ogé di organisasi, partai politik, jrr.
Kantos juara ke 3 (dua kali) Maca humor sunda Sabulangbentor nu diayakeun dina acara Pameran Buku di Land Mark, Braga. Staf Redaksi Tabloid Seni Budaya (Cangkurileung) 1996-1999, nyerat naskah dongeng sunda nu didongéngkeun ku Mang Barna di radio Litasari (1996-an) judul Cakra iblis (carita silat), Jampe-jampe Harupat (roman sosial) nganggé sandi asma Radzwan, AG. Si Rongkah (carita komik), dimuat di Tabloid Seni Budaya.
Sabagian naskah cerpén nu kantos dimuat dina rubrik Remaja di HU. Galamedia, diantawisna: Sepedah Pak Guru, Menjelang Senja, Selendang Merah Seorang Pejuang, Lulus UN, Bersama Sang Merah Putih, Selangkah Menuju Surga, Mudik Lebaran, Senja di Stasiun Kereta, Ada Lagi Orang yang Mati, Kesumah Bangsa, Senja di Penghujung Jalan, The Red Wolf, Perempuan Sampah, Perempuan Pemuja Syetan, Potret Sang Pejuang, Celah Sorgawi, Tatapan Kosong, Irisan 2 Alam, Puncak Mahameru, Serpihan Mimpi, Kado Idul Fitri, Kalung Hati, Burung Bangkai, jrr.
Blog nu ngamuat sapalih naskahna www.herdipamungkasred.wordpress.com naskah anu populérna “Syekh Siti Jenar Menyatu dengan Dzat (Ajal)â€. Carpon nu kantos dimuat di Mangle “Ajag Beureumâ€.

Fikmin Karya Herdi Pamungkas (628 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
601. 27-11-2011 Tilu Lambar 4 74 576
602. 27-11-2011 Méngbal 4 106 818
603. 27-11-2011 Kurung 0 81 594
604. 27-11-2011 Rancunit 2 71 493
605. 27-11-2011 Kalahka 3 70 449
606. 26-11-2011 Hijrah 0 88 624
607. 25-11-2011 Karung 4 73 514
608. 25-11-2011 Kuring 17 92 636
609. 24-11-2011 Kalakay 4 91 670
610. 24-11-2011 Do’a 6 83 676
611. 24-11-2011 Puncak 2 105 747
612. 23-11-2011 Runtah 0 85 587
613. 23-11-2011 Péso Dapur 6 65 504
614. 22-11-2011 Anak Panah 5 102 699
615. 22-11-2011 Wasit 5 87 598
616. 22-11-2011 Nu Diciptakeun 2 61 470
617. 22-11-2011 Nu Diciptakeun 0 61 470
618. 22-11-2011 Témpé 1 77 654
619. 21-11-2011 Kembang 2 69 509
620. 21-11-2011 Kalimusa 0 68 504
621. 18-11-2011 Jandela 2 91 599
622. 17-11-2011 Abringan Nu Batal Ngilu 2 80 566
623. 16-11-2011 Pamali 4 73 495
624. 15-11-2011 Munding 6 70 464
625. 15-11-2011 Lugay 13 67 467
626. 14-11-2011 Enol Km 0 61 436
627. 14-11-2011 Panto 3 70 449
628. 14-11-2011 Tarumpah 1 65 465