Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Herdi Pamungkas


FBS

Didamel di HU Galamedia (Koran Urang Bandung), Giat oge nyerat artikel, feature, cerpen, Heureuy Bandung, dimuat di HU Galamedia. Edisi husus halaman burung Ngocéh kantos ngalebetan sababaraha naskah diantawisna; Open (10/08), Parab Manuk (28/09), Meunang Milik (12/10), Ngimpi (19/10), Kandang Manuk(26/10), Manuk Mitoha (02/11), Hiber (09/11), Ruruntuk Manuk Jawara (16/11), Merpati Balap (30/11), Anis Ucing (14/12), Manuk Koréak (21/12), Anis Jawara (28/11), Anis Kembang (04/01), sareng Dibéré Hadiah Manuk (11/01) ( seratan anu némbé dina wangun banyolan, dimuat antawis sasih Agustus 2011 dugi ka Januari 2012, tiap dinten Rebo). Aktif ogé di organisasi, partai politik, jrr.
Kantos juara ke 3 (dua kali) Maca humor sunda Sabulangbentor nu diayakeun dina acara Pameran Buku di Land Mark, Braga. Staf Redaksi Tabloid Seni Budaya (Cangkurileung) 1996-1999, nyerat naskah dongeng sunda nu didongéngkeun ku Mang Barna di radio Litasari (1996-an) judul Cakra iblis (carita silat), Jampe-jampe Harupat (roman sosial) nganggé sandi asma Radzwan, AG. Si Rongkah (carita komik), dimuat di Tabloid Seni Budaya.
Sabagian naskah cerpén nu kantos dimuat dina rubrik Remaja di HU. Galamedia, diantawisna: Sepedah Pak Guru, Menjelang Senja, Selendang Merah Seorang Pejuang, Lulus UN, Bersama Sang Merah Putih, Selangkah Menuju Surga, Mudik Lebaran, Senja di Stasiun Kereta, Ada Lagi Orang yang Mati, Kesumah Bangsa, Senja di Penghujung Jalan, The Red Wolf, Perempuan Sampah, Perempuan Pemuja Syetan, Potret Sang Pejuang, Celah Sorgawi, Tatapan Kosong, Irisan 2 Alam, Puncak Mahameru, Serpihan Mimpi, Kado Idul Fitri, Kalung Hati, Burung Bangkai, jrr.
Blog nu ngamuat sapalih naskahna www.herdipamungkasred.wordpress.com naskah anu populérna “Syekh Siti Jenar Menyatu dengan Dzat (Ajal)â€. Carpon nu kantos dimuat di Mangle “Ajag Beureumâ€.

Fikmin Karya Herdi Pamungkas (628 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 02-09-2014 Drupadi Jeung Ki Rahul 0 150 1.235
32. 01-09-2014 Dongéng Kalakay 0 129 1.045
33. 29-08-2014 Kuring Jeung Domba 0 148 1.348
34. 28-08-2014 Dongéng Ki Rahul 0 145 1.152
35. 26-08-2014 Lalakon Sakadang Béngsin 0 149 1.322
36. 26-08-2014 Nu Tukuh 0 142 1.190
37. 22-08-2014 Ngahontal Madia Gantang 0 145
Petingan
1.200
38. 20-08-2014 Sandiwara ‘can Lekasan 0 142 1.228
39. 14-08-2014 Ibu Pertiwi 0 142 973
40. 11-08-2014 Belut Sisit Saba Darat 0 130 1.035
41. 04-08-2014 Lalangsé Gaib 0 148 1.104
42. 01-08-2014 Lalakon Mudik 0 150 1.122
43. 24-07-2014 Lalakon Cinta 0 148 1.122
44. 22-07-2014 Dongéng Ti Alam Siluman 0 150 1.005
45. 10-07-2014 Haratis 0 132
Petingan
1.035
46. 05-07-2014 Ditilar Raja 0 150 1.074
47. 01-07-2014 Surat Wasiat 0 147 1.094
48. 26-06-2014 Iuh-iuh Samoja 0 114
Petingan
926
49. 28-04-2014 Ungger 0 143 1.190
50. 01-04-2014 Nu Dianti 0 146 1.153
51. 27-03-2014 Nu Méré Pin 0 149 1.230
52. 26-03-2014 Nu Jaroh 0 122 997
53. 20-03-2014 Dititah Nyandung 0 140 1.116
54. 13-03-2014 Nu Mulang Tamba 0 149 1.262
55. 12-03-2014 Nu Nagih Jangji 0 149 1.200
56. 09-03-2014 Uji Nyali 0 149 1.148
57. 04-03-2014 Katempuhan Buntut Maung 0 124 1.038
58. 02-03-2014 Bulan Semplék 0 150 1.129
59. 22-02-2014 Rutinitas 0 110 883
60. 17-02-2014 Astini, Asmara & Astana 0 126 1.026