Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Herdi Pamungkas


FBS

Didamel di HU Galamedia (Koran Urang Bandung), Giat oge nyerat artikel, feature, cerpen, Heureuy Bandung, dimuat di HU Galamedia. Edisi husus halaman burung Ngocéh kantos ngalebetan sababaraha naskah diantawisna; Open (10/08), Parab Manuk (28/09), Meunang Milik (12/10), Ngimpi (19/10), Kandang Manuk(26/10), Manuk Mitoha (02/11), Hiber (09/11), Ruruntuk Manuk Jawara (16/11), Merpati Balap (30/11), Anis Ucing (14/12), Manuk Koréak (21/12), Anis Jawara (28/11), Anis Kembang (04/01), sareng Dibéré Hadiah Manuk (11/01) ( seratan anu némbé dina wangun banyolan, dimuat antawis sasih Agustus 2011 dugi ka Januari 2012, tiap dinten Rebo). Aktif ogé di organisasi, partai politik, jrr.
Kantos juara ke 3 (dua kali) Maca humor sunda Sabulangbentor nu diayakeun dina acara Pameran Buku di Land Mark, Braga. Staf Redaksi Tabloid Seni Budaya (Cangkurileung) 1996-1999, nyerat naskah dongeng sunda nu didongéngkeun ku Mang Barna di radio Litasari (1996-an) judul Cakra iblis (carita silat), Jampe-jampe Harupat (roman sosial) nganggé sandi asma Radzwan, AG. Si Rongkah (carita komik), dimuat di Tabloid Seni Budaya.
Sabagian naskah cerpén nu kantos dimuat dina rubrik Remaja di HU. Galamedia, diantawisna: Sepedah Pak Guru, Menjelang Senja, Selendang Merah Seorang Pejuang, Lulus UN, Bersama Sang Merah Putih, Selangkah Menuju Surga, Mudik Lebaran, Senja di Stasiun Kereta, Ada Lagi Orang yang Mati, Kesumah Bangsa, Senja di Penghujung Jalan, The Red Wolf, Perempuan Sampah, Perempuan Pemuja Syetan, Potret Sang Pejuang, Celah Sorgawi, Tatapan Kosong, Irisan 2 Alam, Puncak Mahameru, Serpihan Mimpi, Kado Idul Fitri, Kalung Hati, Burung Bangkai, jrr.
Blog nu ngamuat sapalih naskahna www.herdipamungkasred.wordpress.com naskah anu populérna “Syekh Siti Jenar Menyatu dengan Dzat (Ajal)â€. Carpon nu kantos dimuat di Mangle “Ajag Beureumâ€.

Fikmin Karya Herdi Pamungkas (628 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 08-01-2015 Waru Doyong 0 134 1.009
2. 04-01-2015 Nyangkalak Golék 0 123 1.060
3. 30-12-2014 Dongéng Cakcak; Dokter Bageur 0 150 1.141
4. 21-12-2014 Tamu Tengah Peuting 0 150 1.109
5. 19-12-2014 Teu Ngaros Kagarongan? 0 150 1.238
6. 17-12-2014 Lalakon Ki Jago 0 150 1.181
7. 12-12-2014 Nu Diperedih 0 150 1.210
8. 10-12-2014 Samagaha 0 150 1.136
9. 05-12-2014 Halimun Tresna 0 147 1.369
10. 03-12-2014 Saémbara Drupadi 0 137 1.141
11. 30-11-2014 Ngalétak Ciduh 0 150 1.090
12. 30-11-2014 Ngalétak Ciduh 0 150 1.090
13. 26-11-2014 Resi Drona 0 150 1.305
14. 24-11-2014 Tukang Sulap 0 149 1.182
15. 23-11-2014 Nu Nyingkahan Peuting 0 100 817
16. 18-11-2014 Asmara Lawas 0 99 802
17. 12-11-2014 Dongéng Kabayan 0 147 1.107
18. 04-11-2014 Nu Dikerem Di Gudang 0 148 1.204
19. 27-10-2014 Gandrung 0 150 1.177
20. 24-10-2014 Nu Nandonkeun Manah 0 142 1.207
21. 21-10-2014 Gedong Peteng 0 109 972
22. 09-10-2014 Tilu Layon Di Sisi Kamalir 0 149
Petingan
1.124
23. 26-09-2014 Wanci Sareupna 0 122 996
24. 18-09-2014 Manusa Jeung Golék 0 150 1.158
25. 17-09-2014 Manusa Jeung Golék 0 148 1.143
26. 17-09-2014 Jaka Tarub 0 137 965
27. 14-09-2014 Bharatayuda 0 150 1.132
28. 10-09-2014 Kunti 0 150 1.156
29. 07-09-2014 Aki Vs Jaman 0 150 1.120
30. 04-09-2014 Lalakon Ki Syahwat 0 150
Petingan
1.286