Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Anda Suwanda


FBS

Ti Tutugan Gunung Tampomas, kiwari idek-liker di dayeuh Pakuan Pajajaran

Fikmin Karya Anda Suwanda (50 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 01-08-2013 Dayeuh Babon 0 106 859
2. 31-07-2013 Sekar Kahéman 5 0 131 1.023
3. 29-07-2013 Sekar Kaheman 4 0 99 915
4. 26-07-2013 Sekar Kahéman 3 0 146 1.141
5. 25-07-2013 Sekar Kahéman 2 0 144 1.168
6. 24-07-2013 Sekar Kahéman 0 130
Petingan
976
7. 22-07-2013 Fikmin Salira 0 131 980
8. 19-07-2013 Nyekar 0 145 1.088
9. 18-07-2013 Bulan Alaeun 0 145 1.131
10. 16-07-2013 Jalan Ka Sarakan 0 146 1.065
11. 13-07-2013 Di Antara Puasa Jeung Puasana 0 142 1.036
12. 08-07-2013 Bulan Tok 0 145 1.155
13. 04-07-2013 Lalayaran Di Tungtung Bulan 0 101 801
14. 21-06-2013 Basajan Di Puseur Waktu 0 63 469
15. 19-06-2013 Nahnay 0 145 1.005
16. 18-06-2013 Gajih Munggaran 0 144 1.081
17. 15-06-2013 Kawedukan 0 106 808
18. 14-06-2013 Kandaraan Panungtung 0 145 1.075
19. 12-06-2013 Pajaratan Rasa 0 145 1.080
20. 10-06-2013 Sarigsig Beusi 0 132 1.022
21. 09-06-2013 Longkéwang 0 62 483
22. 08-06-2013 Nu Imut Bari Luméngkah 0 139 1.030
23. 05-06-2013 Aksioma 0 146 1.102
24. 04-06-2013 Ah-ih-éh 0 145 1.169
25. 03-06-2013 Saldo 0 139 1.018
26. 01-06-2013 Lain Kini-kini 0 92 814
27. 31-05-2013 Ngadu Muncang 0 143 1.013
28. 30-05-2013 Kasmaran 0 132 988
29. 24-05-2013 Pigura 0 139 960
30. 23-05-2013 Sarung Jeung Sajadah 0 144 1.194