Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yanti Sri Budiarti


FBS

Lahir di Karawang, 7 Oktober 1967. Lulus IKIP Bandung taun 1990 ti Jurusan Bahasa dan Sastra Indonesia, ngalajengkeun taun 2007 ka SPS UPI Jurusan Pendidikan Bahasa Indonesia lulus taun 2009. Ngawulang di SMA Negeri 15 Bandung ti taun 2003 dugi ka ayeuna. Matuh di Cihideung Gudangkahuripan Lembang.
Resep nulis sajak dina dua basa, ku basa Sunda jeung ku basa Indonesia. Sajak-sajak dina basa Indonesia dikumpulkeun dina buku â€Bolehkah Merindu†(2007), â€Suara dari Langit; Suara dari Bumi†(2010). Sajak Sunda dimuat dina Mangle, Galura, Sunda Midang. Carpon-carponna midang dina Mangle.

Fikmin Karya Yanti Sri Budiarti (133 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 11-07-2014 Tamba 0 144 1.132
2. 25-06-2014 Bungkang 0 135 1.050
3. 13-06-2014 Damar 0 139
Petingan
1.088
4. 12-06-2014 Alakadar 0 113 907
5. 31-05-2014 Kantreg 0 112
Petingan
967
6. 18-10-2013 Ma, Tarasi Tutung 0 141
Petingan
1.089
7. 02-10-2013 Papap 0 100
Petingan
864
8. 14-08-2013 Tungkusan Asih 0 136
Petingan
1.022
9. 12-08-2013 Sagagang Kembang 0 85
Petingan
630
10. 12-07-2013 Toa 0 143
Petingan
1.097
11. 10-07-2013 Di Palataran Parkir 0 143 1.070
12. 06-07-2013 Mang Iling 0 131 1.013
13. 15-06-2013 Ki 0 133
Petingan
1.034
14. 14-06-2013 Batu 0 126 958
15. 13-06-2013 Jempol 0 129 986
16. 12-06-2013 Maru 0 65 442
17. 11-05-2013 Nu Tinggaleun Handapeun Tangkal 0 139 1.109
18. 07-05-2013 Bulan Sapasi 0 109 787
19. 06-05-2013 Oyag Daun 0 57 410
20. 05-05-2013 Curhat Anjeun 0 75 636
21. 27-04-2013 Nu Teu Maliré 0 142
Petingan
1.108
22. 25-04-2013 Ngaberung 0 104 815
23. 20-04-2013 Lain Fikmin 0 150 1.074
24. 10-04-2013 Moal 0 54 457
25. 09-04-2013 Nganti 0 92 739
26. 31-03-2013 Balébat 0 143
Petingan
1.095
27. 30-03-2013 Papalingpang 0 104 806
28. 26-03-2013 Dadahut 0 128 1.047
29. 15-03-2013 Siraru 0 88 749
30. 12-03-2013 Tinemu Bagja 0 137
Petingan
1.082