Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rin Riani


FBS

Teu aya nu luar biasa, mung ibu-ibu nu hoyong bagja,..

Fikmin Karya Rin Riani (44 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 27-01-2015 Laptop 0 143 942
2. 29-12-2014 Meupeus Keuyang 0 122 831
3. 16-12-2014 Baruang 0 118 860
4. 03-12-2014 Kamalinaan 0 106 764
5. 16-11-2014 Timburu 0 147 1.071
6. 29-05-2014 Du'a Ema 0 129 870
7. 22-05-2014 Kagok Borontok 0 113 758
8. 01-05-2014 Bapa 0 137
Petingan
937
9. 20-03-2014 Pamajikan 0 111 775
10. 09-02-2014 Jawaban Do'a 0 140 993
11. 20-01-2014 Nu Miang 0 68 509
12. 07-01-2014 Si Cikal 0 141 987
13. 01-01-2014 1 Januari 2014 0 63 546
14. 28-01-2013 Naha 30 26 188
15. 20-11-2012 Lain Haté Berlian 0 147 1.014
16. 04-10-2012 Mobil 0 120 777
17. 18-09-2012 Moal Beda 0 112 687
18. 11-09-2012 Kanyaah Euis 0 161
Petingan
1.091
19. 17-07-2012 Leuseuh 0 22 156
20. 04-07-2012 Sobat 34 204 1.243
21. 24-06-2012 Anak Bapa 0 113 722
22. 05-06-2012 Nyanggakeun 0 57 377
23. 03-06-2012 Basa Neang 0 103 718
24. 23-04-2012 Jujur 9 223 1.460
25. 21-04-2012 Imas 17 144 942
26. 05-04-2012 Kamar23 35 49 332
27. 01-04-2012 Gie 23 30 204
28. 04-03-2012 Kasoran 0 54
Petingan
381
29. 19-01-2012 Tatu 24 26 207
30. 14-01-2012 Surat Keur Yeti 53 111 772