Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Yusni


FBS

Resep diajar, maos, nyerat, ngetang

Fikmin Karya Yusni (13 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 08-11-2014 Nineung 0 137 994
2. 02-11-2014 Rengat 0 120 893
3. 24-10-2014 Paria 0 145 1.168
4. 17-10-2014 Atikan Ti Dédé 0 147 1.157
5. 11-10-2014 Makelar 0 142 1.071
6. 07-10-2014 Tiron Liron Kembang 0 143 1.025
7. 06-10-2014 Kembang Raja 0 157 1.071
8. 16-08-2013 Parebut Asi 0 148 931
9. 04-08-2013 Naskah 0 143 975
10. 03-08-2013 Pentingna Mikmin 0 150 1.027
11. 01-08-2013 Sabaraha Perak 0 144 1.006
12. 21-07-2013 Talak Hiji Nu Ka-hiji 0 146 1.041
13. 09-07-2013 Prestasi 0 138 1.002