Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Irman N Dimyatié


FBS

Dosen Linguistics di Fak. Adab & Humaniora UIN - SGD Bandung

Fikmin Karya Irman N Dimyatié (545 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
61. 04-01-2014 Once Upon Time In Campus 0 124 944
62. 02-01-2014 Tragédi Mapag Taun Baru 0 123
Petingan
902
63. 24-12-2013 Béakeun Ideu 0 114 826
64. 17-12-2013 Élmu Sasar 0 144 1.191
65. 15-12-2013 Haréwos Ti Kalanggengan 0 132 955
66. 14-12-2013 Aborsi 0 82 705
67. 13-12-2013 Ngulayaban 0 107
Petingan
857
68. 09-12-2013 Pki 0 147 1.085
69. 01-12-2013 Opat Puluh Poéna 0 141
Petingan
1.012
70. 06-11-2013 Pamali (4) 0 133 964
71. 05-11-2013 Pamali (3) 0 94 692
72. 02-11-2013 Pamali (2) 0 150 1.077
73. 31-10-2013 Pamali (1) 0 145
Petingan
1.125
74. 22-10-2013 Jawara Manglayang 0 147 1.092
75. 13-10-2013 Tukang Jajaluk (2) 0 140 1.066
76. 11-10-2013 Tukang Jajaluk (1) 0 126 899
77. 10-10-2013 Stiker Motor 0 135 1.039
78. 05-10-2013 Nu Apél Kapeutingnakeun 0 126 976
79. 01-10-2013 Carita Dina Carita 0 128
Petingan
976
80. 28-09-2013 Sasalad 0 141 1.039
81. 22-09-2013 Tepung Di Kandang Maung 0 121 941
82. 21-09-2013 Cuang Lawung 2 0 144 1.104
83. 17-09-2013 Nnga Jaalm Printe Nu Bsia Mcaa 0 83 549
84. 08-09-2013 Kanyaah Kolot Jeung Budak 0 58 382
85. 06-09-2013 Si Bungsu 0 134 927
86. 30-08-2013 Sidang Munaqosah 0 133 1.037
87. 26-08-2013 Jodo Nu Jomblo 0 151 1.222
88. 24-08-2013 Goyang Maut 0 105 792
89. 14-08-2013 Lalakon Mudik 0 151
Petingan
1.315
90. 12-08-2013 Ngalarapkeun Kecap 0 138 956