Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Irman N Dimyatié


FBS

Dosen Linguistics di Fak. Adab & Humaniora UIN - SGD Bandung

Fikmin Karya Irman N Dimyatié (545 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
31. 30-04-2014 Bbm (bujur Badag Manéhna) 0 117 925
32. 17-04-2014 Kapegung 0 83 663
33. 10-04-2014 Owah Ngadadak 0 143 1.134
34. 09-04-2014 Teluh Pemilu 0 150 1.053
35. 03-04-2014 Ngondang Rajapati 0 140 1.049
36. 02-04-2014 Ratu Pati 0 105 820
37. 31-03-2014 Té Ka Wé 0 127 966
38. 30-03-2014 Jangar 0 125 872
39. 26-03-2014 Paguneman Haté 0 90 659
40. 24-03-2014 Paséa 0 113 809
41. 22-03-2014 Pemilu 2014 0 149 1.115
42. 20-03-2014 Nyandung Kapaksa 0 145 1.052
43. 14-03-2014 The Scanner 0 139 1.002
44. 12-03-2014 Warisan 0 117 889
45. 04-03-2014 Sajak Keur Anjeun 0 119 821
46. 24-02-2014 X-mén 0 97 745
47. 20-02-2014 Getih 0 102 769
48. 18-02-2014 Pilek 0 139 1.034
49. 13-02-2014 Kacamata 0 120 961
50. 11-02-2014 Nasib Si Geulis 0 141 1.014
51. 08-02-2014 Mister(i) Tukul 0 109 852
52. 07-02-2014 Dunia Lain 0 102 789
53. 02-02-2014 Ku Chi Wa 0 136 982
54. 28-01-2014 Téhnik Mikmin 0 124 922
55. 21-01-2014 Nu Embung Ditulungan 0 142 1.070
56. 18-01-2014 Banjir 0 97 880
57. 11-01-2014 Ngaran 0 142 1.032
58. 10-01-2014 Tukang Ramal 0 147 1.071
59. 08-01-2014 Matak Panasaran 0 133 979
60. 06-01-2014 Tangkeupan Panungtung 0 133 990