Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Reni Nurhayati


FBS

Wanoja Sunda nu cicing di lemah Sunda.

Fikmin Karya Reni Nurhayati (120 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 10-05-2015 Asmara Kemba 0 126 920
2. 07-08-2013 Ritual Lebaran 0 127 931
3. 04-08-2013 Galura Rasa 12 0 102 713
4. 31-07-2013 Nu Ilang Mangsa Lebaran 0 139 1.028
5. 25-07-2013 Sagagang SimpÉ 0 150 1.153
6. 02-06-2013 Nu Miang Teu Datang Deui 0 151
Petingan
1.090
7. 31-05-2013 Galura Rasa 11 0 151 1.186
8. 30-05-2013 Galura Rasa 10 0 151 1.215
9. 29-05-2013 Teu Sangka 0 151 1.099
10. 10-05-2013 Nagara Gagal 0 85 618
11. 29-04-2013 Oase 0 146 1.097
12. 28-04-2013 Mumunggang SÉjÉn 0 149 1.056
13. 02-04-2013 Galura Rasa 9 0 103 731
14. 01-04-2013 Galura Rasa 8 0 104 716
15. 31-03-2013 Neuteup Potret 0 97 680
16. 23-03-2013 Cindung 0 143 1.053
17. 22-03-2013 Nu Kaleleban 0 151 1.088
18. 21-03-2013 NÉangan Laratan 0 151 1.092
19. 20-03-2013 CapÉÉÉÉ …! 0 152 1.239
20. 19-03-2013 Tilu Taun Katukang 0 128 914
21. 18-03-2013 Galura Rasa 7 8 151 1.114
22. 02-03-2013 Tutunggul Kateuwalakaya 0 151
Petingan
1.151
23. 18-02-2013 Surat 0 152 1.145
24. 16-02-2013 Galura Rasa 6 0 151 1.069
25. 12-02-2013 SimpÉ 0 146 1.140
26. 10-02-2013 Neuteup Lukisan 0 149 1.183
27. 05-02-2013 Geulis …. 0 151 1.092
28. 05-02-2013 Ngeunteung 0 139 988
29. 05-02-2013 Nu Ditandasa 0 151 1.107
30. 01-02-2013 Prasasti Hirup 6 126
Petingan
975