Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Entjep Sunardhi


FBS

Pangsiunan guru. Resep tulas tulis ti jaman jadi murid sman garut. Kungsi aya nu. dimuat majalah Langensari oge koran Priangan Pos tengah taun 60-an, oge Kujang. Taun 70 - 80 -an sok pirajeunan midangkeun karesep teh di Mangle, Gondewa malahan kungsi dina koran Kompas.

Fikmin Karya Entjep Sunardhi (300 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 27-07-2015 Gantar 0 148 1.018
2. 06-04-2015 Hama Kokod 0 130 887
3. 18-02-2015 Wayang Modéren 0 149 1.065
4. 10-02-2015 Ngarasula 0 118 871
5. 01-02-2015 Tartib Diajar Tartib 0 140 1.029
6. 29-01-2015 Ngadu Panggal 0 147 1.017
7. 25-01-2015 Tat Tit Tut 0 152 997
8. 19-01-2015 Randa Midang 0 112 861
9. 16-01-2015 Paséa Budak 0 145 979
10. 22-12-2014 Pasea Alatan Nu Teu Sapira 0 78 571
11. 20-11-2014 Cacag Nangkaeun 0 133 1.010
12. 22-10-2014 Tukang Rakit 0 148
Petingan
1.031
13. 09-10-2014 Lagu Liwung Lagu Buhun 0 153
Petingan
1.120
14. 15-09-2014 Bumetah Di Nu Anyar Imah-imah 0 142 1.005
15. 10-09-2014 Lalakon Imah Kosong 0 144
Petingan
1.054
16. 03-09-2014 Oléh- Oléh Panghadéna 0 152
Petingan
1.156
17. 25-08-2014 Jati Sajatina 0 147 1.042
18. 12-07-2014 Ngadu Bincurang 0 147 1.044
19. 21-06-2014 Siduru Isuk 0 139 981
20. 11-06-2014 Dipangkék Bada Magrib 0 143
Petingan
1.044
21. 30-05-2014 Palakiah Ngabasmi Hama 0 146
Petingan
1.063
22. 14-05-2014 Nungtut Muguran 0 131 962
23. 07-05-2014 Minda Rupa 0 139
Petingan
988
24. 06-05-2014 N A N G L U 0 119
Petingan
824
25. 25-04-2014 Diajar Maca 0 147 986
26. 24-04-2014 Ti Panginditan Muru Jugjugan 0 129 925
27. 22-04-2014 K I K I S 0 148 1.020
28. 05-02-2014 Nguseup 0 151
Petingan
1.278
29. 03-02-2014 Ulah Kumapalang 0 144 1.041
30. 01-02-2014 Hayam Kampung 0 144
Petingan
1.009