Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dery Andriawan


FBS

Sapopoe ngurus jalma leutik, sangkan bisa dalahar...!

Fikmin Karya Dery Andriawan (106 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 11-05-2012 Asa Piraku 0 87 569
2. 06-05-2012 Sangkuriang 21 64
Petingan
465
3. 06-05-2012 Kapok 2 43 269
4. 29-04-2012 Persib Jadi Jawara 1 99 668
5. 29-04-2012 Db 0 28 187
6. 28-04-2012 Kacida 1 29 200
7. 21-04-2012 Mandrobuka 8 48 361
8. 21-04-2012 Resep Awet Anom 0 15 83
9. 21-04-2012 Tukang Koran 16 103 678
10. 07-04-2012 Bbm Subsidi 12 141 908
11. 23-03-2012 Lamun Kudu Milih 12 41 271
12. 21-03-2012 Bbm 3 27 152
13. 17-03-2012 Fb Haram..? 3 18 121
14. 14-03-2012 Sakola Gratis 0 27 176
15. 13-03-2012 Hideung 1 60 389
16. 12-03-2012 Koredas 2 1 21 145
17. 11-03-2012 Koredas 22 28 189
18. 11-03-2012 Kabayan Boga Usul 1 64 429
19. 11-03-2012 Duit Sorangan 7 38 252
20. 10-03-2012 Di Ajar Hirup Tinu Ngarana Buah 13 139 892
21. 10-03-2012 Pssi 0 47 306
22. 09-03-2012 Bolay 2 139 1.059
23. 08-03-2012 Bbm 5 48 329
24. 05-03-2012 Perhiasan 0 20 149
25. 04-03-2012 Pamegeut Satia 0 34 249
26. 04-03-2012 Pamegeut Satia 0 34 250
27. 04-03-2012 Macet 0 119 825
28. 04-03-2012 Pak Haji 0 56 359
29. 04-03-2012 Digembrong Sireum 0 32 221
30. 03-03-2012 Lalajo Film 0 68 487