Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Endang Kasupardi


FBS

da tiasa silsilah nami kampung oge rupina mah di fikminkeunnya? ah rek dicobian we pamugi dibimbing ku sadaya pangersa

Fikmin Karya Endang Kasupardi (110 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 20-02-2014 Lahir Di Suku Sunda 0 150 1.054
2. 17-02-2014 Elap Rangsak Paragi NgepÉl 0 149 1.135
3. 16-02-2014 Milih Calon Minantu 0 150 1.123
4. 15-02-2014 LÉngkob Langit 0 150 1.123
5. 13-02-2014 Ka Tilu Kalina 0 150 1.143
6. 10-02-2014 Di Tetelar Bulak Laut 0 150 1.170
7. 09-02-2014 Buta HÉjo 0 150 1.213
8. 08-02-2014 Di Babancong 0 151 1.193
9. 07-02-2014 NgÉdit Carita 0 150 1.069
10. 06-02-2014 Geus Ampir Sabulan 0 150 1.244
11. 05-02-2014 Ngaliwatan Pendopo 0 150 1.312
12. 04-02-2014 Si Abah Geus Malik Ka Panyiraman 0 150 1.041
13. 02-02-2014 Wilujengnya 0 150 1.126
14. 01-02-2014 Kasur Geus Dikeprukan 0 150 1.222
15. 31-01-2014 Jangjang Kalimah 0 150 1.147
16. 29-01-2014 Kurikulum Jeung Budak Bangor 0 150 1.234
17. 27-01-2014 Kuk Bo Uk Kuk Bo Uk 0 150 955
18. 26-01-2014 Ngimpi; Digeulang Digénggékeun 0 150 1.258
19. 24-01-2014 Nepi Ka PakotrÉk Iteuk 0 151 1.107
20. 23-01-2014 Wirang 0 150 1.112
21. 21-01-2014 Dahan Waru 0 150 1.073
22. 20-01-2014 Kajajadén 0 150 1.143
23. 15-01-2014 Teu Kapegat 0 150 1.023
24. 08-01-2014 1985 0 150 1.095
25. 04-01-2014 Abong Imah Taya Lalakian 0 150
Petingan
1.061
26. 28-12-2013 Kantong Pulas Kayas 0 150 1.093
27. 05-12-2013 Bonganna 0 148 1.284
28. 04-12-2013 Si Mamah Moal Hilapeun 0 78 595
29. 30-11-2013 Malines 0 97 785
30. 06-10-2013 Sologoto 0 141
Petingan
1.131