Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Asikin Hidayat


FBS

- Gugon Tugon Tugur Ki Sunda, Mulasara Budaya, Ngawincik Peperenian Seni Tradisi

Fikmin Karya Asikin Hidayat (80 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 29-07-2015 Galindeng 0 149 1.254
2. 28-07-2015 Neang Jangji 0 146 1.099
3. 13-07-2015 Injury Time 0 149 1.162
4. 27-05-2015 Tungtung Kahirupan 0 149 1.157
5. 19-04-2015 Balada Asmarandana 0 138 965
6. 15-04-2015 Kateuteuari 0 150 1.135
7. 02-04-2015 Sawarga 0 112
Petingan
973
8. 28-02-2015 Si Kasep 0 148 1.293
9. 31-01-2015 Komitmen 0 150 1.284
10. 29-01-2015 Surat Tilu Paragrap 0 150 1.158
11. 28-01-2015 Ungkara Kangen 0 150 1.276
12. 24-01-2015 Peuting Harita 0 149 1.181
13. 17-01-2015 Laratan Duriat 0 146 999
14. 15-01-2015 Pasualan Anyar 0 149 1.071
15. 13-01-2015 Serat Waleran 0 148 975
16. 12-01-2015 Surat Ti Amih 0 150 1.055
17. 10-01-2015 Nu Asih Dipulang... 0 150 1.223
18. 08-01-2015 Lamun Uing 0 149 1.084
19. 04-01-2015 Satutasna Pesta (3) 0 150 1.260
20. 02-01-2015 Satutasna PÉsta (2) 0 149 1.121
21. 01-01-2015 Satutasna Pesta 0 149 1.136
22. 31-12-2014 Nu Nganti Waktu 0 147 1.017
23. 29-12-2014 Ungkara Nyawa (2) 0 111 874
24. 26-12-2014 Puri Duriat 0 141 1.128
25. 15-12-2014 Nu Lawas Kapegung 0 148 1.237
26. 12-12-2014 ParĖntah 0 150 1.361
27. 01-12-2014 Mamala 0 146 1.144
28. 25-11-2014 Carios Pun Aing 0 145 1.037
29. 13-11-2014 Harita, Nalika Kangen 0 150 1.082
30. 09-11-2014 Nelengnengkung (3) 0 150 1.305