Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rukman Ranudinata


FBS

Pelukis, pendidikan kantos di Jurusan Seni Murni - Studio Lukis FSRD IKJ taun 1975 dugi ka taun 1979 di Jakarta. Tos sering ngiring pameran ti taun 1974 dugi ka kiwari, di Jakarta, Bandung kalih di Garut. Pameran tunggal di Gedung Kesenian Jakarta, 3 - 9 Nopember 1993. Kantos lami di Jakarta. Ayeuna dumuk deui di Bandung. Hobi: nyerat dina Basa Sunda sareng Bahasa Indonesia. Alhamdulillah rada tiasa maca huruf Arab tapi sanes huruf Arab gundul. ***

Fikmin Karya Rukman Ranudinata (82 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 06-03-2016 Neang Hurup E-curek 0 86 557
2. 05-03-2016 Kolek Cau 0 147 964
3. 04-03-2016 Kopi 0 98 685
4. 03-03-2016 Surabi Nini 0 130 854
5. 18-02-2016 SelÉting 0 72 493
6. 16-02-2016 Long Distance Relationship 0 58 441
7. 12-02-2016 Umur 0 120 818
8. 26-01-2016 Lalajo Horor 0 130 1.125
9. 20-01-2016 Wantun, Galeuh. Teu Wantun, Ulah Geuleuh 0 113 1.077
10. 16-01-2016 CapÉtang 0 129 1.101
11. 11-01-2016 Tirta Prawitasari 0 118 1.041
12. 05-01-2016 Dua Aing 0 147 1.045
13. 03-01-2016 Monolog : Nu Kirang Ébog 0 151 1.110
14. 23-11-2015 Pilem Burem 0 128 1.078
15. 23-11-2015 Doa Keur Nyi Mangle 0 173 1.157
16. 18-11-2012 Ngubaran Stres 0 185 1.239
17. 07-11-2012 Mahasiswa Kutud 0 240 1.480
18. 06-11-2012 Seni Rupa Fikminis 0 132 930
19. 27-08-2012 Kamar Rusiah Di Hiji Mal 0 276 1.746
20. 03-08-2012 Lampu Senter 0 75 502
21. 24-07-2012 Putri Dulangsangu 0 75 608
22. 19-06-2012 Nyaba Ka Sabrang 0 129 842
23. 13-04-2012 Nadran 1 75
Petingan
544
24. 11-04-2012 Raja Kaya 11 183 1.252
25. 10-04-2012 Raja Kutud 18 112 792
26. 06-03-2012 Tarompet Kolot 6 126 891
27. 06-03-2012 Bedog Pamungkas 3 180 1.151
28. 18-02-2012 Paguneman Para Sapatu 0 184 1.157
29. 10-02-2012 Jengis Khan 0 136 961
30. 27-01-2012 Tong 2 116 763