Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Teti Mardiana


FBS

Lahir di Bandung, Ari saleresna mah lahir teh ping 25 Oktober, mung dina ijasah SD guru lepat nyerat janten tanggal 12, supados teu sesah deui nya tanggal 12 we nu dianggo dina sadayana identitas resmi teh. Kelas hiji dugi ka kelas opat SD di Bogor, teras ngalih ka Majalaya, ti kawit SMP tug dugi ka ayeuna tos reuay anak incu di Bandung deui, Sadidinten janten Guru BK di SMP Negeri 30 Bandung.

Fikmin Karya Teti Mardiana (41 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 02-11-2014 Dina Kareta Api 0 122 835
2. 13-08-2014 Liwung 0 37 250
3. 03-04-2013 Rusuh 0 122 874
4. 24-03-2013 Di Ondangan 0 113 813
5. 09-02-2013 Nu Mulang Di Tengah Jalan 0 57 396
6. 08-02-2013 Nu Ngeteyep Tengah Peuting 0 57 417
7. 07-02-2013 Fikmin Jadi Panglipur 0 52 398
8. 06-02-2013 Panyakit 0 60 421
9. 13-09-2012 Di Ondangan 0 110 757
10. 09-07-2012 Protes 1 8 52
11. 06-07-2012 Hoyong Kanu Kumaha? 16 55 349
12. 24-06-2012 Eupan 0 40 239
13. 01-06-2012 Hasil Ujian Nasional 0 45 290
14. 23-04-2012 Nungguan Nu Mapagkeun 11 140 959
15. 29-03-2012 Nu Ngala Rambutan 6 149 1.041
16. 11-03-2012 Jalur Hejo Jl. Sukarno Hatta 0 44 274
17. 06-03-2012 Tamaha 0 27
Petingan
210
18. 04-03-2012 Nu Orokan 0 70
Petingan
513
19. 04-03-2012 Nu Orokan 0 86 625
20. 25-02-2012 Dongeng 14 44 291
21. 24-02-2012 Ngiuhan 18 94 592
22. 20-02-2012 Reuntas 18 53 360
23. 18-02-2012 Asih Lawas Mangkak Deui 16 121 826
24. 12-02-2012 Nguseup 9 104
Petingan
682
25. 03-02-2012 Nu Nelepon 20 154 990
26. 02-02-2012 Nganti-nganti 9 30 186
27. 31-01-2012 Kembang Puringkak, Yasa Kang Godi Suwarna 8 62 431
28. 23-01-2012 Online 72 69 471
29. 23-01-2012 Online 0 68 467
30. 22-01-2012 Nu Silaturahmi 7 123
Petingan
794