Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Teti Taryani


FBS

Ema-ema ndut nu katelah Mah Ntet, nyuprih elmu di SDN Nagarasari 1, SMPN 2, sareng SPG Negeri di Tasikmalaya. neraskeun kuliah ka D1 Kelas jauh IKIP Bandung nu tempatna di Unsil Tasikmalaya jurusan Bahasa dan Sastra Indonesia. Kapareng janten mahasiswa pemuncak (istilah harita), alhamdulillah neras ka D2 di IKIP Bandung. Diteraskeun ka D3, lulus taun 1986. Namatkeun S1 di STKIP Silwangi Bandung taun 1997 (ayeuna janten Unisi). Taun 1988 diangkat di SMPN Lakbok. Taun 1992 mutasi ka SMP Pasundan Tasikmalaya. Ti taun 2006 dugi ka ayeuna, dines di SMKN 1 Tasikmalaya. Karesep kana maca oge ngalatih siswa ngarengkenek ibing Sunda dina kegiatan ekskur di Sanggar Tari Wijayatri

Fikmin Karya Teti Taryani (313 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 13-05-2015 Taméng Batur 0 145
Petingan
1.042
2. 10-05-2015 Rametuk 0 150
Petingan
1.186
3. 07-05-2015 Ngudag Kasuka 0 148 1.131
4. 19-04-2015 Béda Rasa 0 144
Petingan
1.169
5. 15-01-2015 Awor Jeung Cihujan 0 136 1.149
6. 11-12-2014 Tikoséwad 0 143 1.309
7. 20-09-2014 Reduplikasi 0 149
Petingan
1.174
8. 29-05-2014 Amplop Keur Emih 0 142
Petingan
986
9. 27-05-2014 Strategi 0 129 986
10. 24-05-2014 Ceuceu 0 140
Petingan
1.107
11. 31-03-2014 Alpukah Bapa 0 149 1.157
12. 15-02-2014 Papatong 0 140 1.126
13. 07-12-2013 Pundung 0 143 1.248
14. 04-12-2013 Titipan 0 151
Petingan
1.101
15. 01-12-2013 Sora Durjana 0 127
Petingan
932
16. 28-11-2013 Teuteup Otista 0 120 901
17. 16-11-2013 Koleksi 0 144 1.140
18. 28-10-2013 Sabot Istirahat 0 147 1.126
19. 03-10-2013 Nu DimomorÉkeun 0 126
Petingan
976
20. 27-09-2013 SÉmah 0 147
Petingan
1.124
21. 26-09-2013 Layar Hideung 0 150 1.320
22. 22-09-2013 Handapeun BÉntang 0 123 950
23. 19-09-2013 Nu Tandon Nyawa 0 135 1.013
24. 18-09-2013 Numpang Raga 0 141 1.072
25. 15-09-2013 Teu Lana 0 140 1.082
26. 14-09-2013 Jembar 0 150 1.139
27. 08-09-2013 Nota Héjo 0 143 1.066
28. 14-08-2013 Nu Nyumput 0 116 872
29. 11-08-2013 Imut Emih 0 149 1.138
30. 10-08-2013 The Power Of Giving 0 139
Petingan
1.035