Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • KUSWANDA


FBS

KUSWANDA, bisa tilu basa: basa Sunda, basa Indonesia, jeung basa pemrograman. Diajar nulis basa Sunda dina wangun fiksi mini sabada gabung di lapak Fiksi Mini Basa Sunda dina Facebook taun 2011. Diajar nulis dina basa Indonesia di http://www.kompasiana.com/kuswanda. Ngajar basa pemrograman di SMK Negeri 4 Padalarang Kabupaten Bandung Barat. Tiasa dikontak ngalangkungan Email: mrkuswanda@yahoo.com

Fikmin Karya KUSWANDA (139 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 09-12-2012 Semah 13 115 796
2. 24-10-2012 Handapeun Kelebet Bandera 0 149 1.088
3. 18-10-2012 Carita Heubeul 0 117 919
4. 30-08-2012 Keclak Panungtung 0 150
Petingan
1.139
5. 23-08-2012 Lalakon Juragan Anom 0 148 1.047
6. 23-08-2012 Palakiah Nguseup 0 149 1.120
7. 09-08-2012 Mapag Lodaya 0 119 882
8. 02-08-2012 Isukan Urang Lebaran 0 128
Petingan
905
9. 08-07-2012 Salin Jinis 1 33 240
10. 04-07-2012 Getih Saha? 26 149 1.014
11. 01-07-2012 Getih Saha? 0 149 1.013
12. 30-06-2012 Getih Saha? 0 146 1.086
13. 28-06-2012 Carita Tilu Wanoja 0 145 1.067
14. 26-06-2012 Lalakon Andergron 0 146
Petingan
1.198
15. 21-06-2012 Nu Mandi Wanci Sareupna 0 147 1.046
16. 19-06-2012 Bolay 0 148 1.060
17. 16-06-2012 Ka Laut 0 85 661
18. 15-06-2012 Carita Pamungkas 0 142 1.041
19. 08-06-2012 Sabot Adan Ngalanglaung 0 148
Petingan
1.051
20. 01-06-2012 Bugang 0 126 921
21. 17-05-2012 Samar Rasa 6 148 1.074
22. 07-05-2012 Ngalalakon 9 143
Petingan
973
23. 06-05-2012 Takdir Dina Congo Balati 25 146 1.056
24. 05-05-2012 Sadum 23 138
Petingan
1.037
25. 30-04-2012 Sodaqoh 23 146
Petingan
1.117
26. 29-04-2012 Lain Persib 4 143 994
27. 24-04-2012 Ring Of Fire 4 145 1.153
28. 14-04-2012 Ma Joho 2 146 953
29. 07-04-2012 Sumbi Cidra Jangji 9 143 1.046
30. 24-03-2012 Katempuhan 11 147 1.092