Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dadang Ismatullah


FBS

Saukur hiji diantawis nu milari Hakekat Kahirupan

Fikmin Karya Dadang Ismatullah (13 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 21-05-2013 Batu 0 82 620
2. 07-02-2013 Lalakon Ilham 0 79 627
3. 12-11-2012 Eureup-eureup 0 131 1.008
4. 08-11-2012 Nu Néang 0 147 1.052
5. 07-11-2012 Kabéntar Gelap 0 148 1.131
6. 01-11-2012 Leuwih Pinter Budak Sd 0 61 525
7. 31-10-2012 Beurit, Oray, Jeung Heulang 0 147 1.120
8. 19-10-2012 Embé Hideung 0 120 901
9. 18-10-2012 Nungguan Peuting 0 20 184
10. 12-10-2012 Juma'ahan 0 69 507
11. 12-10-2012 Anak Beurit 0 142 1.060
12. 11-10-2012 Sésa 0 106 789
13. 10-10-2012 Bangké 0 117 857