Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Dewi Ratna Damayanti


FBS

Osok teterekelan, nyeuseup hawa seger pagunungan, sakapeung rerengkenekan, da karesep teh kana olah raga. Aktif di salahsawios kleub olah raga. Sadidinten mah janten ibu rumah tangga. Lebet FBS kajurung ku hoyong diajar basa Sunda. Da rumaos, sok sanaos pituin Sunda bari rorompok caket sawah, namung nyanggem basa Sunda teh teu patos sae. Kantenan kedah kurang-karang mah. Sajabi ti eta hoyong nambihan baraya.

Fikmin Karya Dewi Ratna Damayanti (65 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 18-02-2015 Nu Di Tungguan 0 91 698
2. 28-09-2014 Orchestra 0 101 787
3. 28-01-2014 Balada Anjing Budug (awewe Jeung Gentong) 0 119 884
4. 18-12-2013 Saha Manèh? 0 149 1.142
5. 06-10-2013 Pajaratan 0 80
Petingan
625
6. 29-08-2013 Dina Hiji PoÉ 0 117 1.009
7. 26-08-2013 Nu Miharep 0 143 1.099
8. 09-08-2013 Sandekala Malem Lebaran 0 130 1.001
9. 06-08-2013 Nu Ngajak Balik 0 132
Petingan
933
10. 31-07-2013 Peurah 0 92 755
11. 23-07-2013 DitarajÉan 0 60 418
12. 19-06-2013 Gambar ManÉhna 0 89 652
13. 04-06-2013 Nu Nyamuni 0 99 770
14. 22-05-2013 The End 0 65 513
15. 06-05-2013 Getih Mahardika 0 147
Petingan
1.222
16. 03-05-2013 Titik Koma 0 52
Petingan
340
17. 29-04-2013 Di Toilet 0 84 578
18. 27-04-2013 Tilem 0 119
Petingan
883
19. 18-04-2013 Ngoréhan Tapak 0 27
Petingan
223
20. 18-04-2013 Ngoréhan Tapak 0 23 189
21. 07-04-2013 Jalan-jalan 0 127 959
22. 08-03-2013 Nyi Mandah 0 118 902
23. 04-03-2013 Hiji Catetan 0 80
Petingan
552
24. 10-02-2013 Hujan 0 8 63
25. 01-02-2013 Èdna 52 91
Petingan
706
26. 29-01-2013 Dina Hiji Mangsa 69 41 295
27. 22-01-2013 NÉangan Salira 60 95
Petingan
807
28. 26-12-2012 Gudang 93 125 1.040
29. 18-12-2012 Nu Ngagayem Kembang 43 114 899
30. 09-12-2012 KÉsang 69 45 378