Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rudi Riadi


FBS

Lahir di Bandung 11 Februari 1971. Sadidinten mancen tugas di SMA Trinitas Bandung, SMA Gamaliel, sarta SMP Waringin. Seratanana dimuat dina Mangle, Galura, Pikiran Rakyat, Galamedia, Tribun Jabar, mangrupa carita pondok, sajak sarta artikel. Taun 2000, carpon sareng artkikelna kenging Hadiah Sastra LBSS. Taun 2005 carponna \\\"Uwa jeung Dua Anakna\\\" asup nominasi pasanggiri ngarang carpon Koran Kujang.

Fikmin Karya Rudi Riadi (319 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 18-12-2014 Nu Ngaliwat 0 133 1.038
2. 30-11-2014 Mamah Dina 0 143 1.063
3. 29-11-2014 Antara Kuring, Manéhna, Jeung Pamajikan 0 142 1.105
4. 12-11-2014 Bubuy Bulan 0 100 851
5. 07-10-2014 Tukeur 0 78
Petingan
600
6. 19-09-2014 Sms Ti Manéhna 0 137 966
7. 12-07-2014 Peuting Jeung Gaza 0 110 821
8. 03-07-2014 MahadÉwa 0 122
Petingan
965
9. 21-06-2014 Congo 0 144
Petingan
1.038
10. 17-06-2014 Saritem Méméh Puasa 0 141 1.098
11. 14-05-2014 Bahan 0 149 1.061
12. 08-05-2014 Jam Kidal 0 146
Petingan
1.172
13. 30-04-2014 Dorka 0 105 817
14. 24-04-2014 Akang-akang Nu Melenyun 0 146 1.228
15. 14-02-2014 Happy Valentine’s Day 0 93 857
16. 18-01-2014 Hidir 0 150
Petingan
1.089
17. 13-01-2014 Dejavu 0 110
Petingan
805
18. 07-01-2014 Sasakala 3d 0 118 867
19. 22-12-2013 Lalaki Di Kuburanana 0 97
Petingan
698
20. 02-11-2013 Guru Nu Suksés 0 140
Petingan
1.001
21. 01-11-2013 Guligah 0 129 956
22. 30-09-2013 Panonna Nu Ceuleuyeu 0 150
Petingan
1.074
23. 16-09-2013 Dua 0 101 781
24. 04-09-2013 Nadar 0 115
Petingan
829
25. 27-08-2013 Nu Tepung Di Statsiun 0 143 1.083
26. 07-08-2013 H Min 5 0 137
Petingan
1.030
27. 03-08-2013 Bada Lebaran 0 94 713
28. 01-08-2013 Jodo Keur Kuring 0 149 1.182
29. 27-07-2013 Ratna 0 148
Petingan
1.130
30. 25-07-2013 Sundul, Gan... 0 93 827