Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ari Andriansyah


FBS

Pituin urang Arjasari, Banjaran, Kab.Bandung. Alumnus Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah (Sunda) UPI Bandung. Dumuk di Karawang, guru Basa Sunda SMAN 1 Ciampel. Nulis di sawatara media.

Fikmin Karya Ari Andriansyah (70 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 09-12-2014 Hanjuang 0 150 1.277
2. 06-11-2014 Rusiah 0 150 1.360
3. 08-10-2014 Hiliwir 0 150
Petingan
1.335
4. 01-10-2014 Wirahma 0 150
Petingan
1.215
5. 11-09-2014 Lilin 0 151
Petingan
1.306
6. 01-09-2014 Kado 0 150
Petingan
1.202
7. 07-08-2014 Haur 0 151 1.279
8. 31-05-2014 Péron 0 151
Petingan
1.293
9. 13-03-2014 Pigura 0 150 1.162
10. 30-01-2014 Kalangkang 0 150
Petingan
1.227
11. 22-01-2014 Mulang 0 151
Petingan
1.289
12. 18-01-2014 Titimangsa 0 151
Petingan
1.282
13. 14-11-2013 Renung 0 151
Petingan
1.359
14. 01-10-2013 Gambar 0 150
Petingan
1.178
15. 27-09-2013 Garung 0 150
Petingan
1.251
16. 10-09-2013 Karémbong 0 150 1.244
17. 27-08-2013 Samoja 0 150 1.244
18. 29-07-2013 Setasion 0 150
Petingan
1.193
19. 22-07-2013 Meredong 0 151
Petingan
1.352
20. 05-06-2013 Surat 0 150 1.085
21. 01-06-2013 Isarah 0 151
Petingan
1.232
22. 06-04-2013 Kamar 0 151
Petingan
1.356
23. 23-03-2013 Jentréng 0 151
Petingan
1.341
24. 15-03-2013 Losmén 0 151
Petingan
1.169
25. 26-02-2013 Eunteung 0 150
Petingan
1.202
26. 20-02-2013 Ranté 0 151
Petingan
1.230
27. 30-01-2013 Layung 25 152
Petingan
1.310
28. 15-01-2013 Lembur 18 150
Petingan
1.253
29. 09-01-2013 Apartemén 16 151
Petingan
1.246
30. 30-12-2012 Layon 23 151
Petingan
1.282