Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ahmad Fawzy Imron


FBS

Kagiatan sadidinten, ngajar alip-alipan di madrasah. Oge janten bapa ti opat anak.

Katuangan nu paling dipikaresep : hui boled sareng seupan cau.

Fikmin Karya Ahmad Fawzy Imron (534 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 28-06-2015 Sabot Melong Gambar Tangkal Di Payuneun Bcw 0 148 949
2. 23-06-2015 Nu Néangan Fitri 0 112
Petingan
898
3. 06-06-2015 Ineu 0 123
Petingan
884
4. 01-06-2015 Wengi Nisfu Sya'ban 0 113 801
5. 26-05-2015 Lalakon Jang Jaéd 0 103 764
6. 10-05-2015 Réuni 0 139
Petingan
971
7. 27-04-2015 Lalampahan Simpé (2) 0 147
Petingan
1.000
8. 17-04-2015 Nu Keur Néang 0 117
Petingan
839
9. 16-04-2015 Dongéng Ka 8 0 147 1.090
10. 09-04-2015 Ti Ajag Kanggo Néng Bulan 0 144
Petingan
1.028
11. 31-03-2015 Réd Bornéo 0 149 1.082
12. 28-03-2015 Ti Buhaya Kanggo Néng Béntang (2) 0 128
Petingan
906
13. 23-03-2015 Si Eceu (2) 0 129
Petingan
885
14. 14-03-2015 Suwung 0 108
Petingan
805
15. 07-03-2015 Gerentes 0 120
Petingan
854
16. 27-02-2015 Néang Kalangkang 0 127
Petingan
894
17. 24-02-2015 Saka 47 0 132 1.026
18. 02-02-2015 Si Euceu 0 117 849
19. 12-01-2015 Sabot Ngagolér Bari Nyoo Hapé 0 145 1.030
20. 10-01-2015 Keur Anjeun 0 94 738
21. 04-01-2015 Salambar Daun Mahoni 0 102 774
22. 30-12-2014 Muludan Di Kiskenda 0 144 1.050
23. 19-12-2014 Dina Puncak Kasimpé 0 136 1.019
24. 15-12-2014 Lalakon Hirup 0 148 1.001
25. 13-12-2014 Di Astana Karamat 0 124 937
26. 09-12-2014 Mulang 0 150 1.081
27. 07-12-2014 Langit Angkeub 0 147 1.040
28. 30-11-2014 Kidung Liwung 0 116 862
29. 28-11-2014 Hutbah Jumaah 0 125 871
30. 27-11-2014 Rio Ilu 2 0 143 1.043