Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Rohaendi


FBS

Lahir di Kalijati Subang. Hirup di sakuriling tukang seni tradisi. Kungsi diajar Nyandewara ka Mang Aspro, Silat Ka Mang Holil, Ngawayang ti Dalang Samin, Karawitan ti Pa Karyim, Ngibing ti SMKI, ASTI jeung IKIP Bandung, Nyastra ti Pa Idit Supadi Madiana Subang, Neater ti Ka Bambang Arayana Bandung, Nyanggar Tari ti Ibu Irawati Durban. Mikmin ti FBS, Nyarpon panyumangetna Ka Godi Suwarna, Pa H.Elin Samsuri, Ka Tatang Sumarsono, Ka Nazarudin Azhar jeung kanca FBS. Ngabanten ti urang Banten.
Kwari gawe di Dinas Budpar Provinsi Banten. Boga Bale Seni Ciwasiat Pandeglang Banten.

Fikmin Karya Rohaendi (448 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 23-07-2015 Dunga Ti Kolong Sasak Tohaga 0 142 1.027
2. 20-07-2015 Takbir Janari 0 165 1.230
3. 19-07-2015 Tas Yasin 0 146 1.041
4. 18-07-2015 Sarébu Pangampura Can Cukup 0 152 1.099
5. 17-07-2015 Lebaran - Akik 0 119 985
6. 14-07-2015 Buruh Nu Tamat Saum 0 142 1.024
7. 13-07-2015 Daging Bedug 0 177 1.296
8. 02-07-2015 Kupat Leupeut 0 213 1.619
9. 30-06-2015 Baju Lebaran 0 160 1.162
10. 25-06-2015 Wira Ning Dia 0 156
Petingan
1.207
11. 23-06-2015 Saur Sapéker 0 182 1.359
12. 21-06-2015 Korban Modeu 0 157
Petingan
1.160
13. 14-06-2015 Munggah 0 150
Petingan
1.154
14. 03-05-2015 Nu Séba 2015 0 265
Petingan
1.966
15. 22-04-2015 Kuncén Sumur Tujuh Kapihapéan 0 149
Petingan
1.290
16. 18-04-2015 Wayang Garing 0 159
Petingan
1.157
17. 05-04-2015 Bebelesekan-tibelesek 0 157 1.107
18. 21-03-2015 Bebelesekan 2 0 194 1.387
19. 19-03-2015 Ngaprak Alias Blusukan 1 0 170 1.160
20. 15-03-2015 Putri Kalimaja 0 154 1.215
21. 11-03-2015 Kadu Manggu 0 133 929
22. 08-03-2015 Kadu Maung 0 129
Petingan
933
23. 21-02-2015 Timburu Burung 0 176 1.272
24. 17-02-2015 Narpati Cbg 0 109 875
25. 29-01-2015 Prés. Bayan 0 147 1.249
26. 25-01-2015 Ngarak Haté 0 89 773
27. 31-12-2014 Ieu Bayan, Lain Michael 0 148 1.157
28. 23-12-2014 Harewos Ti Sawarga 0 179 1.244
29. 20-12-2014 Bungkusan Keur Sumur Tujuh 0 195 1.368
30. 17-12-2014 Saba Baduy 0 125 969