Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Putra Kajene


FBS

urang kuningan, nu nembean ilu biung dina nulis, nyobi-nyobi ngedalkeun eusi hate kana tulisan. ku ayana grup ieu ideu-ideu jeung karya-karya nu rumasa can pati alus ge bisa kawadahan. haturnuhun ka sadayana, khususna ka para admin nu tos ngawadahan karya-kaya fikminer.

Fikmin Karya Putra Kajene (41 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 12-03-2014 Kohitin 0 147 1.063
2. 21-02-2014 Papatah Ema 0 149 1.105
3. 17-01-2014 Cleb 0 65 557
4. 16-01-2014 Nu Keur Lapar 0 150 1.071
5. 13-01-2014 Sari 0 150 1.149
6. 08-11-2013 Obrolan Sopir Angkot Jeung Pagawe Nagri 0 150 1.226
7. 03-11-2013 Sakadang Mahoni 0 79 579
8. 30-07-2013 Pamurah-murah Parebut TÉnder 0 149 1.117
9. 29-07-2013 Cempala Dalang 0 149 1.064
10. 27-07-2013 Polah Biwir 0 46 351
11. 20-07-2013 Ngagunting Tikoro 0 132 973
12. 18-07-2013 Firasat 0 115 783
13. 18-07-2013 Firasat 0 115 783
14. 08-06-2013 Teuing Salah Saha 0 55 414
15. 07-06-2013 Béakeun Dahareun 0 2 19
16. 07-06-2013 Ujian Ii 0 150 1.182
17. 05-06-2013 Play Station 0 142 993
18. 05-06-2013 Play Station 0 142 993
19. 05-06-2013 Play Station 0 142 993
20. 05-06-2013 Play Station 0 142 993
21. 05-06-2013 Play Station 0 142 993
22. 05-06-2013 Play Station 0 142 993
23. 05-06-2013 Play Station 0 142 993
24. 04-06-2013 Anjing Ngagogogan Kalong 0 142 1.071
25. 03-06-2013 Gerentes HatÉ Nu Keur Online 0 97 725
26. 01-06-2013 Poe Ulang Taun Kuring 0 150 1.077
27. 31-05-2013 Budak Teré 0 147 1.291
28. 28-05-2013 Obrolan Sopir Angkot Jeung Pagawe Nagri 0 150 1.227
29. 13-05-2013 Janari KÉnÉh 0 148 1.134
30. 30-04-2013 Paagul-agul Dahar 0 149 1.065