Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Deri Hudaya


FBS

Hoyong tiasa ngarang. Ngarang naon (we). Atanapi ngarang nanaon.

Fikmin Karya Deri Hudaya (27 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 13-10-2012 Rusiah Antara Laut Jeung Langit 0 154 1.145
2. 13-10-2012 Antara Laut Jeung Langit 0 151 1.125
3. 26-09-2012 Nonsens 0 184
Petingan
1.301
4. 24-09-2012 Peuting Paturay Tineung 0 85 619
5. 15-09-2012 Dialog Panjang 0 39
Petingan
284
6. 14-09-2012 Perang 0 163
Petingan
1.246
7. 11-08-2012 Lapak Dagang 0 167 1.230
8. 09-08-2012 Ti Buku Tepi Ka Buku 0 103
Petingan
688
9. 26-07-2012 Pangwilujeng 0 89
Petingan
648
10. 19-06-2012 Asbak Julian Robert 0 113 842
11. 20-04-2012 Kembang-kembang Di Taman Isola 14 72
Petingan
512
12. 08-04-2012 Lacak Anjing Na Hiji Peuting 18 82
Petingan
583
13. 31-03-2012 Peuting Jeung Simpena 0 124 932
14. 18-03-2012 Putri Geulis Nuju Nongton Tipi 17 103
Petingan
634
15. 05-03-2012 Kuta 11 63 473
16. 03-03-2012 Stasiun 0 79 581
17. 02-02-2012 Ngimpi Jadi Jana 14 103
Petingan
822
18. 02-02-2012 Ngimpi Jadi Jana 0 104
Petingan
788
19. 22-12-2011 Nungguan Anu Rek Datang 22 97 606
20. 11-12-2011 Samagaha 19 98 728
21. 01-12-2011 Dunya Enéng 12 153 1.083
22. 25-11-2011 Grand Pasundan 14 64 454
23. 16-11-2011 Jungjunan 14 69 530
24. 13-11-2011 Sakarotul Cinta 21 57 465
25. 08-11-2011 Bubuk Bulan 12 77 608
26. 04-11-2011 Rohang Dada 16 67 523
27. 15-10-2011 Saptu Isuk-isuk 0 30 209