Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Irawan


FBS

Babantu ka Masyarakat di Padésaan dina ngaguar pasoalan jeung poténsina. Pernah kuliah 7 taun di UIN SGD Bandung bari masantrén di Téater Awal Bandung. Pakasaban pernah diajar jadi Guru, Dosén jeung Wartawan Radio di Pontianak Kalimantan Barat. Direktur UPK Sukadana Kabupaten Ciamis, FK PNPM MP di Kabupaten Purwakarta. Danget ieu mah Berdésa wé supaya Merdéka...Merdésa...!

Fikmin Karya Irawan (103 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 21-03-2015 Can Lulus 0 146
Petingan
1.170
2. 14-09-2014 Perjangjian 0 145 1.117
3. 23-07-2014 Ukur Hohoak 0 20 156
4. 23-07-2014 Ukur Hohoak 0 20 156
5. 23-07-2014 Ukur Hohoak 0 20 156
6. 23-07-2014 Ukur Hohoak 0 20 156
7. 23-07-2014 Ukur Hohoak 0 20 156
8. 04-01-2014 Jadwal 0 138 1.013
9. 06-11-2013 Durma Kurdi 0 143 1.031
10. 05-11-2013 Nu Kacilakaan 0 142
Petingan
1.079
11. 04-11-2013 PrÉman RÉk Insyaf 0 144 1.117
12. 07-05-2013 Suligar 0 105
Petingan
785
13. 06-05-2013 Gambar Cihujan 0 144
Petingan
1.079
14. 05-05-2013 Nu ProtÉs Kapalidkeun Ka Sawarga 0 112 874
15. 30-04-2013 DongÉng Ngaheurap 0 140
Petingan
1.131
16. 27-04-2013 Tukang BÉca Tuladan 0 142
Petingan
1.110
17. 23-04-2013 Nu Ngala Kai 0 142 1.054
18. 16-04-2013 Dikawal 0 146 1.080
19. 15-04-2013 Nu Ucang-ucang 0 116
Petingan
824
20. 10-04-2013 Nu Ngajawab Telepon 0 70 517
21. 05-04-2013 Batal 0 143 1.047
22. 02-04-2013 Balap Jabol 0 144 1.025
23. 30-03-2013 Inget Ka Indung 0 144 1.122
24. 20-03-2013 Paguneman Hateup 0 144 1.223
25. 17-03-2013 Ceurik Si Rambo 43 143 961
26. 14-03-2013 Nu Dipecat 0 26 199
27. 09-03-2013 Nincak Bangkong 0 143
Petingan
1.075
28. 03-03-2013 Atuh 0 9 85
29. 23-02-2013 Pamingpin Miskin 0 132
Petingan
989
30. 17-02-2013 Hanjakal Untung 0 53 358