Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Iman Nurdin M-Top


FBS

Kudu salawasna soméah hadé ka Mamah. :)

Fikmin Karya Iman Nurdin M-Top (73 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 30-11-2014 Nyamos 0 125 825
2. 28-12-2013 Bapa 0 112 798
3. 13-08-2013 Sajak Cinta 0 80 584
4. 11-04-2013 Minyak Seungit 0 92 666
5. 05-04-2013 Béla 0 74 556
6. 31-01-2013 Kanyaah 13 156 1.072
7. 14-01-2013 Leuweung Jati 1 124 921
8. 11-12-2012 Panineungan 4 80 612
9. 27-10-2012 Rénghap Panungtungan 0 26 165
10. 26-10-2012 Potrét 0 90 608
11. 08-10-2012 Balati 0 39 272
12. 30-09-2012 Anaking 0 143 1.037
13. 29-09-2012 Jantung 0 176 1.187
14. 18-09-2012 Palastra Di Buana Cinta 2 0 11 75
15. 11-09-2012 Kenténg 0 112 706
16. 23-08-2012 Cinta 0 9 65
17. 12-08-2012 Mukjijat 0 68 481
18. 08-08-2012 Reuwas 0 78 572
19. 02-08-2012 Santri Awewe 0 43 326
20. 24-07-2012 Sajarah Sunda 0 50 352
21. 16-07-2012 Nyi Imas Saba Kota 0 125
Petingan
890
22. 10-07-2012 Riwayat Peuting 4 75 494
23. 10-07-2012 Katalanjuran 0 69
Petingan
589
24. 09-07-2012 Pondok Lalakon 2 23
Petingan
133
25. 05-07-2012 Patepang Di Satengahing Jalan 2 75 527
26. 04-07-2012 Présidén 5 99 710
27. 03-07-2012 Lancah 0 91 628
28. 17-06-2012 Dua Belas Taun Nyaksian Anak Jadi Pegawai Pémda 0 16 115
29. 15-06-2012 Sawarga? 0 70 480
30. 13-06-2012 Lalakon Kuring 0 69 533