Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Tatang Supriadi Art


FBS

artistik,pemusik di sanggar studio titikdua,dan bekerja di pengembangbiak kan ikan tawar di ciamis.

Fikmin Karya Tatang Supriadi Art (121 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 01-12-2013 Malati Nu Nyalindung Na Ati 0 143 1.000
2. 12-10-2013 SuratÉ SampÉan 0 137
Petingan
1.021
3. 06-08-2013 Lalayaran Lebah Lamunan 0 144
Petingan
1.107
4. 28-07-2013 Cua 0 146 1.135
5. 02-06-2013 Nu Janji, Di Tungtung Pananjung 0 129 963
6. 03-05-2013 Caritana 0 151 1.227
7. 25-04-2013 Ilang Di Bumi Ageung 0 149 1.065
8. 21-04-2013 Nu Tinggaleun Di Sinar Resmi 0 107 806
9. 19-04-2013 Dongéng Kuring 0 121 909
10. 07-04-2013 Najan Jéger, Teu Hilap Purwadaksina 0 83 623
11. 22-03-2013 Asih Nu Tatu Na Ati 0 200 1.374
12. 08-03-2013 Tatu 0 89 615
13. 12-02-2013 Pondok Pikir 0 174 1.250
14. 06-02-2013 Salah 0 151 1.117
15. 30-01-2013 Seken 16 152 1.005
16. 28-12-2012 Jangji Di Basisir 8 137 887
17. 26-12-2012 Proses 0 1 7
18. 20-12-2012 Asah 8 149 1.130
19. 08-10-2012 Maleman Juma'ah 0 143 988
20. 08-10-2012 Maleman Juma'ah 0 143 988
21. 08-10-2012 Maleman Juma'ah 0 143 988
22. 30-08-2012 Geus Lawas 0 139 927
23. 17-08-2012 Seungitna Malati 0 104 713
24. 13-08-2012 Lir, Kertas Kosong 0 154 984
25. 13-08-2012 Lir, Kertas Kosong 0 154 984
26. 13-08-2012 Lir, Kertas Kosong 0 154 984
27. 13-08-2012 Lir, Kertas Kosong 0 154 984
28. 13-08-2012 Lir, Kertas Kosong 0 154 984
29. 13-08-2012 Lir, Kertas Kosong 0 154 984
30. 10-08-2012 Mapag Lebaran 0 139 1.104