Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Meila Handayani


FBS

Istri tulen, tara cubak cabok mah paling ge cubak cabak hehhehe

Fikmin Karya Meila Handayani (15 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 13-03-2014 Ranjang 0 143 978
2. 05-11-2013 Sangu Konéng With Love 0 150
Petingan
1.120
3. 22-09-2013 Katalimbeng 0 85 607
4. 29-04-2013 Salaki 0 142 980
5. 30-03-2013 Satutas Isya 0 106 784
6. 04-11-2012 I Love You Jedag Jedug 0 50 336
7. 01-10-2012 Ambek Nyedek Tanaga Midek 0 84 563
8. 12-08-2012 Tepung Panungtung 0 9 92
9. 24-07-2012 Gosip Anyar 0 48 328
10. 05-07-2012 Cape Hate 101 38 345
11. 22-06-2012 Moal Bogoh 0 71 464
12. 18-02-2012 Goreng Parabot 33 13 136
13. 11-01-2012 Molotov 30 14 115
14. 07-01-2012 Borokokok 98 12 88
15. 12-12-2011 Hanaang 24 7 46