Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Nyi Roro


FBS

Resep kutrat-kotret, nuju diajar keneh nyerat dina basa Sunda.

Fikmin Karya Nyi Roro (54 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 02-04-2014 Nu Miluan Rapat 0 135 1.023
2. 18-01-2014 Ngaran Budak 0 131 896
3. 21-11-2013 Nyadap 0 113 752
4. 26-04-2013 Nu Keur Noong 0 150 1.013
5. 28-01-2013 Nu Boga Jempol 15 125 897
6. 12-12-2012 12-12-12 0 121 884
7. 12-12-2012 12-12-12 6 121 884
8. 12-12-2012 12-12-12 0 121 884
9. 12-12-2012 12-12-12 0 121 884
10. 23-10-2012 Nu Diriung Ku Genepan 0 125 894
11. 20-10-2012 Pang Hajjahna 0 149 1.105
12. 02-10-2012 Batik Nganjang Ka PagÉto 0 144 978
13. 01-10-2012 Dokter Nu Katujuh 0 141 1.068
14. 07-09-2012 Tutumpakan 0 132 976
15. 17-08-2012 Nu Ilang 0 120 872
16. 17-08-2012 Nu Ilang 0 120 872
17. 10-08-2012 I’tikaf 0 108 798
18. 28-07-2012 Alarm 0 132 1.125
19. 23-07-2012 Ranginang Panungtungan 0 83
Petingan
658
20. 28-06-2012 Katurug Katutuh 0 111 782
21. 21-06-2012 Bru! 0 96 661
22. 13-04-2012 Notabene 16 126 878
23. 10-04-2012 Rencang 2 0 94 749
24. 08-04-2012 RÉncang 8 110 779
25. 14-03-2012 Ngitung 5 144 978
26. 13-03-2012 Terjun Payung 22 125 1.007
27. 08-03-2012 Heup! 17 72 538
28. 06-03-2012 Kamera Cctv 9 96 768
29. 01-03-2012 Lamunan Udin 0 78 552
30. 28-02-2012 Baruk? 0 77 497