Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Abdul Hamid M. Sastra I


FBS

Nyerat esai dina basa Sunda sareng basa Indonesia

Fikmin Karya Abdul Hamid M. Sastra I (38 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 17-08-2012 Lebaran 0 89 605
2. 29-03-2012 Sarua Bodo 3 155 1.168
3. 19-03-2012 Leungeun 21 120 813
4. 15-03-2012 Di Pajaratan 5 91 673
5. 14-01-2012 Éra 11 52 336
6. 03-01-2012 Hancengan 11 106 695
7. 07-12-2011 Panti Jompo 4 18 122
8. 07-12-2011 Rahwana 14 20 139
9. 06-12-2011 Bonus 0 36 226
10. 05-12-2011 Preman 26 7 40
11. 02-12-2011 Iklan 7 19 154
12. 02-12-2011 Ceramah 1 12 75
13. 02-12-2011 Basa 0 27 145
14. 01-12-2011 Fiksi 4 47 377
15. 01-12-2011 Haté 2 16 122
16. 01-12-2011 Londok 2 36 230
17. 29-11-2011 Hutang 0 51 393
18. 29-11-2011 Haji 4 37 256
19. 29-11-2011 Black Berry 5 49 367
20. 16-11-2011 Hansip 0 275 1.719
21. 11-11-2011 Sieun 0 78 553
22. 11-11-2011 Potrét 1 219 1.407
23. 11-11-2011 Haji 2 45 297
24. 11-11-2011 Idola 2 22 134
25. 11-11-2011 Tuturut Munding 1 18 140
26. 11-11-2011 Komentator 1 8 47
27. 11-11-2011 Prerogatif 7 31 211
28. 11-11-2011 Sieun 1 78 553
29. 10-11-2011 Prerogatif 0 31 211
30. 09-11-2011 Sieun 1 78 553