Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Riyono Afdfvm


FBS

aya dina grup fiksimini basa sunda, dina grup rock 90an

Fikmin Karya Riyono Afdfvm (63 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 25-11-2013 Damang Baraya 0 93 704
2. 04-02-2013 Saroja 0 69 421
3. 04-02-2013 Magrib 3 50 288
4. 04-02-2013 Lieur 7 125 797
5. 03-08-2012 Ramadhan 0 5 37
6. 21-06-2012 Janari Leutik 0 141 887
7. 24-05-2012 Stasion Ka 0 92 580
8. 02-05-2012 2 Mei 0 112 708
9. 01-05-2012 Hiji 9 23 207
10. 01-05-2012 Hariring Kunti 10 117 774
11. 30-03-2012 Persib 7 120 723
12. 28-03-2012 Iman 0 55 378
13. 28-03-2012 Anjing Hideung 22 138 837
14. 27-03-2012 Demo 1 28 157
15. 26-03-2012 Calon Gupernur 6 65 435
16. 22-03-2012 Hahahaha 8 21 192
17. 22-03-2012 Bbm 5 34 195
18. 21-03-2012 Amarah 0 70 489
19. 16-03-2012 Kudu Kumaha 0 130 786
20. 07-03-2012 Yudistira Gering 0 197 1.284
21. 06-03-2012 Emh 1 39 257
22. 05-03-2012 Uga Prabu Siliwangi 2 102 684
23. 28-02-2012 Jalan Kapatihan 0 17 100
24. 28-02-2012 Aya Tapi Euweuh 7 56 332
25. 24-02-2012 Fikmin#Kang Dani 2# 1 121 749
26. 17-02-2012 Kang Dani 4 103 655
27. 05-02-2012 Nafsu 5 26 223
28. 31-01-2012 Keukeuh 5 46 311
29. 30-01-2012 Beurang 11 21 131
30. 30-01-2012 Peuting 6 14 86