Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Darpan Winangun


FBS

Darpan, lahir di Karawang. Sakola di Bandung, ayeuna nganjrek jeung gawe di Garut. Diajar ngarang basa Sunda sabada jadi mahasiswa IKIP Jurusan Sunda. Manjang nepi ka ayeuna.

Fikmin Karya Darpan Winangun (54 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 14-04-2015 Putri Raja 0 160
Petingan
1.080
2. 18-03-2015 Nu Ditungguan 0 182 1.304
3. 06-10-2014 Taman Sawarga 0 137
Petingan
978
4. 29-05-2014 Sasab 0 143 1.035
5. 30-04-2014 Caleg Burung 0 139 1.030
6. 09-04-2014 Bangbara 0 146 1.034
7. 09-04-2014 Bangbara 0 146 1.034
8. 09-04-2014 Bangbara 0 146 1.034
9. 09-04-2014 Bangbara 0 146 1.034
10. 09-04-2014 Bangbara 0 146 1.034
11. 17-01-2014 Néy 0 123
Petingan
857
12. 12-01-2014 Donat 0 131
Petingan
984
13. 14-12-2013 Bungur Jaya 0 144
Petingan
1.042
14. 27-09-2013 Kebon Awi 11 0 134
Petingan
882
15. 10-09-2013 Cepuk 0 126 907
16. 05-08-2013 Mudik 0 140
Petingan
1.000
17. 25-07-2013 Korma 0 143
Petingan
980
18. 25-06-2013 Ti Kolong Jembatan Layang 0 124
Petingan
943
19. 23-06-2013 Nu Nyelap Na Kamus Sunda 0 126
Petingan
934
20. 22-06-2013 Péngkolan Jalan Ka Subang 0 116
Petingan
842
21. 12-06-2013 Di Koran Aya Salira 0 115
Petingan
813
22. 29-04-2013 Tegalan 0 121
Petingan
863
23. 15-04-2013 Cinta 0 134
Petingan
942
24. 16-03-2013 Geber-geber Hihid Aing 21 91
Petingan
649
25. 11-03-2013 Garung 0 101
Petingan
693
26. 08-03-2013 Gunung 0 82
Petingan
602
27. 18-07-2012 Kebon Awi 10 0 134
Petingan
1.088
28. 16-07-2012 Kebon Awi 9 0 139
Petingan
1.077
29. 16-07-2012 Kebon Awi 8 0 131
Petingan
928
30. 03-07-2012 Kebon Awi 7 53 110
Petingan
675