Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Jun Nizami


FBS

Hidup Persib! Hidup Barca! Hidup Ttang Sutarma!

Fikmin Karya Jun Nizami (36 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 13-11-2012 Allah 0 74 539
2. 13-11-2012 Allah 0 79 549
3. 10-11-2012 Isah 0 227 1.492
4. 25-10-2012 Sakola 0 61 419
5. 17-10-2012 Mikir 0 16 111
6. 08-07-2012 Langlayangan 0 71 570
7. 03-06-2012 Tukang Ngadu Domba 0 34 217
8. 22-04-2012 Kun 4 54 375
9. 02-03-2012 Saré 0 39 276
10. 20-01-2012 Nu Miang 0 68 478
11. 10-01-2012 Nu Balik Nyegik 9 72
Petingan
561
12. 06-01-2012 Langit Geuneuk 18 87
Petingan
681
13. 05-01-2012 Di Hiji Kota, Nu Aya Anjeun 7 19
Petingan
140
14. 14-12-2011 Ngangon 0 30 210
15. 19-11-2011 Sirik 14 30 205
16. 18-11-2011 13/12/2012 3 15 114
17. 08-11-2011 Du'a 2 20 126
18. 19-10-2011 Hits 3 40 277
19. 18-10-2011 Tetengger 3 36 280
20. 16-10-2011 Maya 0 31 227
21. 15-10-2011 Malu Bertanya Sesat Di Jalan 0 46 318
22. 14-10-2011 Langlayangan 0 60 446
23. 14-10-2011 Anak Buah 0 51 290
24. 13-10-2011 Sang Kuriang 0 42 320
25. 12-10-2011 Moro Langlayangan 2 33 271
26. 12-10-2011 Aing 0 129 805
27. 12-10-2011 ???? 8 48 349
28. 12-10-2011 Ku Nyalira 2 61 422
29. 11-10-2011 Bunuh Diri 4 62 450
30. 02-10-2011 Potrét Manéhna 1 2 12