Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Lugiena De


FBS

Alumni Jurusan Basa Sunda UPI. Nulis dina sawatara media. Karesepna lalajo mengbal. Resep ka kabeh kleup mengbal anu aya di sakuliah dunya, iwal Real Madrid, MU, Inter Milan, jeung tangtu bae... Persija.

Fikmin Karya Lugiena De (38 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 18-10-2014 Lain Si Rawing 0 113
Petingan
836
2. 05-01-2014 Pangarang 0 26
Petingan
212
3. 05-11-2013 Reuni 0 147
Petingan
1.107
4. 22-10-2013 The Untouchable 0 141
Petingan
1.070
5. 09-10-2013 Tara Aya Manéhna 0 138
Petingan
935
6. 09-06-2013 Berhala 0 25 187
7. 06-06-2013 Mariksa Ujian 0 154 1.104
8. 03-06-2013 Pamaneuhan 0 142
Petingan
1.050
9. 28-05-2013 Énding Carita 0 77
Petingan
573
10. 20-05-2013 Harkitnas 0 101
Petingan
915
11. 19-05-2013 Pulisi Tuladan 0 131 978
12. 18-05-2013 Selamat Pagi* 0 159 1.183
13. 24-03-2013 Mayit 0 19
Petingan
127
14. 13-03-2013 Barang Leutik 0 10 68
15. 09-02-2013 Bangsat 0 182
Petingan
1.299
16. 04-01-2013 Lampu Sén 5 125
Petingan
898
17. 30-12-2012 Salingkuh 2 10 103
Petingan
773
18. 28-07-2012 Salingkuh 0 130
Petingan
987
19. 28-07-2012 Malem Lebaran Aneh 0 12 89
20. 28-07-2012 Butek 0 35
Petingan
274
21. 15-07-2012 Préman 0 102
Petingan
780
22. 05-07-2012 Fikmin Heureut Imajinasi 8 18 146
23. 05-07-2012 Lalaki Romantis 22 49
Petingan
358
24. 05-07-2012 Bedog Buhun 16 139
Petingan
1.043
25. 03-07-2012 Tol 16 98
Petingan
766
26. 22-06-2012 Guru Ngaji 0 88 815
27. 03-05-2012 Isarah 11 121
Petingan
890
28. 09-02-2012 Cutatan Tina Sanghyang Siksa Kanda Ng Karesyan 19 64 497
29. 01-02-2012 Anti Klimaks 37 154
Petingan
1.164
30. 14-12-2011 Kopi Amarah 52 118 820