Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Abu Ainun


FBS

JUJURnaLISAN di PR Online. Resep bucu-baca sareng tulas-tulis ti leuleutik. Tukang cundang-candung boh kana karesep, atawa pagawean. Nyerat ku basa Sunda saprak ancrub di Fiksimini Basa Sunda, ti Mei 2012.

Fikmin Karya Abu Ainun (67 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 01-08-2012 Pidawuh 0 93 779
2. 28-07-2012 Nu Nyandung Malem Lebaran 0 59 451
3. 27-07-2012 Hayang Jadi Nu Kadua 0 91 723
4. 25-07-2012 Gosip Nyandung 0 105 803
5. 24-07-2012 Ĕléh Jajatén 0 116
Petingan
847
6. 22-07-2012 Nu Nurih Peurih 0 98 767
7. 18-07-2012 Kokok Indung Si Cikal 0 69 567
8. 17-07-2012 Nu Ngarekét 0 88 762
9. 16-07-2012 Titirah 0 172 1.212
10. 15-07-2012 Nu Ngurihit 0 134
Petingan
1.022
11. 13-07-2012 Batu Panyandungan 29 1 3
12. 11-07-2012 Rambisak Handap 86 121 1.019
13. 11-07-2012 Satutas Ngalumar 24 109 828
14. 09-07-2012 Jangkep 59 76
Petingan
633
15. 07-07-2012 Ngalamur 8 38 313
16. 05-07-2012 Ngalumar 29 88 785
17. 03-07-2012 Nyandung 14 17 26 157
18. 03-07-2012 Basa Salasa 27 104 844
19. 02-07-2012 Surti 81 125 995
20. 02-07-2012 Nyaan 0 71 535
21. 01-07-2012 Leng 0 47 412
22. 01-07-2012 Cekéng 0 53 602
23. 01-07-2012 Nyandung 12 0 2 17
24. 30-06-2012 Nyandung 11 0 10 83
25. 29-06-2012 Rék Nyiar Lumar 0 130 967
26. 29-06-2012 Pamohalan 0 179 1.180
27. 28-06-2012 Horéng 0 125 909
28. 28-06-2012 Cimata Garwa 0 115 851
29. 27-06-2012 Téng Manuk Téng 0 101 631
30. 26-06-2012 Bulucun 0 88 668