Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Toni Lesmana


FBS

Toni Lesmana, nyerat sajak, carpon, sareng fikmin. Paling resep ngalamun sareng dilamunan :D

Fikmin Karya Toni Lesmana (146 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 30-10-2014 Gudang 0 147
Petingan
1.205
2. 25-09-2014 Nu Tepung Na Tungtung Ronggeng Gunung 0 143
Petingan
1.192
3. 18-08-2014 Kebon Pa Tani 0 148
Petingan
1.186
4. 29-03-2014 Carios Tataros 0 150 1.040
5. 28-03-2014 Carios Lodong 0 150 1.293
6. 25-03-2014 Carios Lamokot 0 150 1.310
7. 24-03-2014 Carios Lolong 0 148 1.182
8. 13-03-2014 Carios Nu Gélo 0 149 1.191
9. 14-10-2013 Papanjaraan 0 141
Petingan
1.168
10. 12-10-2013 Momonyétan 0 147
Petingan
1.278
11. 12-10-2013 Jojorowokan 0 150 1.292
12. 03-10-2013 Popoékan 0 150 1.303
13. 02-10-2013 Papakétan 0 136
Petingan
1.093
14. 01-10-2013 Bobonékaan 0 137
Petingan
1.015
15. 03-08-2013 Sasakolaan 0 150
Petingan
1.294
16. 03-08-2013 Sasakolaan 0 150 1.291
17. 23-07-2013 Korsi Aki 0 149
Petingan
1.198
18. 18-07-2013 Bebedilan 0 150 1.391
19. 17-07-2013 Gegelutan 0 148
Petingan
1.137
20. 16-07-2013 Peperangan 0 142 1.286
21. 15-07-2013 Sasapédahan 0 148
Petingan
1.202
22. 09-07-2013 Kaulinan Budak 0 151 1.179
23. 03-05-2013 Angin Laut 0 146
Petingan
1.077
24. 01-05-2013 Kulawarga 0 149
Petingan
1.130
25. 22-04-2013 Lembur Sri 0 150
Petingan
1.110
26. 21-04-2013 Lembur Dangdut 0 145
Petingan
1.196
27. 18-04-2013 Lapang Maénbal 0 142
Petingan
1.072
28. 15-04-2013 Kolam Renang 0 150
Petingan
1.141
29. 12-04-2013 April 0 113
Petingan
860
30. 05-04-2013 Di Hiji Lembur 0 146
Petingan
1.222