Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ikhsan Gumelar


FBS

Sunda pituin, blasteran Karawang jeung Subang. Resep jeung nyaah ka seni jeung budaya Sunda. Resep ogé nulis Sunda ti bubudak. ngan saprak lulus ti SMA pleng tara curat-corét nyunda. Ayeuna keur ngalalanyahan deui kakolotnakeun...

Fikmin Karya Ikhsan Gumelar (178 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 24-07-2015 Lalakon Si BrÉwok 0 142 1.223
2. 11-07-2015 Bah Buyut Prahu 0 149 1.150
3. 10-07-2015 Kelir Kulawu 0 148 1.135
4. 08-07-2015 Kuring Jeung Bulan 0 147 1.218
5. 25-06-2015 Pinareup Istri 0 150 1.101
6. 24-06-2015 KarÉta Kaburitnakeun 0 149 1.275
7. 16-06-2015 Hadiah Milangkala 0 150 1.209
8. 04-06-2015 Duit Rampogan 0 149 1.187
9. 02-06-2015 Rumasa 0 150 1.142
10. 26-05-2015 Dalang Nalaktak 0 150 1.209
11. 16-05-2015 Budah Jeung Keretas Beureum 0 150
Petingan
1.154
12. 15-05-2015 PangantÉn Sabil 0 150 1.235
13. 14-05-2015 Gogoda Panon 0 150 1.171
14. 12-05-2015 Kalangkang Samagaha 0 150 1.160
15. 08-05-2015 Si Betrik Ngimpi 0 149 1.252
16. 07-05-2015 Konci Mobil MÉwah 0 149 1.172
17. 05-05-2015 Nu Jujur Jadi Ngabohong 0 150
Petingan
1.191
18. 03-05-2015 Naratas Jalan Sawarga 0 150 1.122
19. 30-04-2015 Curhat Abg 0 149
Petingan
1.129
20. 18-04-2015 Bukan Benar Atau Salah 0 149 1.225
21. 16-04-2015 Basa Sandi 0 150 1.324
22. 15-04-2015 Pun Bapa Teu Damang 0 149 1.149
23. 11-04-2015 Ajengan Sepuh (10) : Amanat Si Jenat 0 149 1.120
24. 10-04-2015 Panggeulisna 0 150 1.159
25. 07-04-2015 Bb 0 150 1.145
26. 06-04-2015 Milari Mamah 0 147 1.165
27. 04-02-2015 Sobat Betrik PangantÉnan 0 149 1.289
28. 05-01-2015 Si Betrik Jeung Nyi Mini 0 150 1.085
29. 04-01-2015 Ganti Pangumuman 0 127 907
30. 02-01-2015 (8) : Cép Iman Taun Baruan 0 145 1.126