Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Ayahanda Iwan Hermawan


FBS

\"COGITO ERGO SUM\" (Lamun Uing Mikir, maka Uing Aya)

Fikmin Karya Ayahanda Iwan Hermawan (12 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 28-07-2013 Harepan 0 143 975
2. 26-07-2013 Akun Manéhna 0 106 900
3. 19-07-2013 Oléh-oléh Mudik 0 141 1.136
4. 09-07-2013 Sasih Kasabaran 0 139 923
5. 06-07-2013 Sarung Ajaib 0 115 849
6. 04-07-2013 Kariyaan Di Basisir Kalér 0 112 929
7. 02-07-2013 Pagawé Pangrésikna 0 77 634
8. 17-06-2013 Asi 0 134 960
9. 15-06-2013 Heureuy Kunti 0 141 1.019
10. 14-06-2013 Seueul 0 147 1.150
11. 13-06-2013 Ngadahar Jurig 0 107 927
12. 31-03-2013 Obrolan Pasar 0 128 903