Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Profil Pangarang • Prayoga Adiwisastra


FBS

Lahir di Purwakarta 18 Januari 1992. Alumni Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah UPI. Kungsi aktif di komunitas sastra Turus jeung ASAS UPI. Nulis di majalah Mangle, Turus, Sunda Midang, Cahara Bumi Siliwangi, Galura, Galamedia, Tribun Jabar, Pikiran Rakyat, jeung sababaraha antologi bersama. Kiwari cekel gawe jadi Guru Basa Sunda di MTs Assalam Plered.

Fikmin Karya Prayoga Adiwisastra (21 Naskah)


No Tanggal Judul Jml Koméntar Jml Kecap Petingan Jml Karakter
1. 07-01-2014 Manuk Jeung Bedil 0 63 483
2. 24-12-2013 Paguneman Jeung Hiji Sajak 0 72
Petingan
497
3. 14-11-2013 Panyajak 0 106
Petingan
686
4. 22-10-2013 Patamanan 0 140
Petingan
1.017
5. 24-09-2013 Si Kulup 0 155 1.120
6. 10-06-2013 Topéng 0 110
Petingan
872
7. 09-06-2013 Eunteung 0 92
Petingan
760
8. 20-05-2013 Lomari 0 115 856
9. 19-05-2013 Air Mancur 0 127
Petingan
918
10. 18-05-2013 Kacamata 0 103
Petingan
781
11. 20-04-2013 Tukang Cukur 0 112 783
12. 18-04-2013 Rambut 0 77
Petingan
538
13. 13-04-2013 Nimba 0 83 598
14. 01-04-2013 Jajantung 0 183 1.296
15. 16-09-2012 Sasalaman 0 63
Petingan
446
16. 12-09-2012 NGÉGÉL CURUK 0 68
Petingan
497
17. 12-09-2012 NGÉGÉL CURUK 0 69 498
18. 08-06-2012 Langlayangan Ngalanglayung 0 88
Petingan
659
19. 09-05-2012 Bihari 2 72 490
20. 06-02-2012 Parahu Sangkuriang 5 48 364
21. 13-12-2011 Mandul 0 48 331